ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

H ομοσπονδιακή υπηρεσία TSA θα ξοδέψει 3 εκατομμύρια δολάρια σε προϊόντα της Apple

H TSA είναι η πιο πρόσφατη αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία των ΗΠΑ και είναι έτοιμη να κάνει μια σημαντική επένδυση σε τεχνολογίες της Apple αφήνοντας με μια κίνηση μακριά το...

Το IDC αποδεικνύει αυτό που αναμέναμε: Android και iOS κυριαρχούν στην αγορά των smartphones

Να μαστέ πάλι με τους αριθμούς, περισσότερους αριθμούς που αναδεικνύουν το ίδιο φαινόμενο, πως τα λειτουργικά Android και iOS κυριαρχούν στην αγορά. Σύμφωνα με την IDC, 8 στα 10...

Yahoo! Axis…να και κάτι νέο!


APPLETEAM Authors
Yahoo! Axis…να και κάτι νέο!
Δημοσιεύτηκε από APPLETEAM Authors

Εδώ κολλάει το “βρε καλώς τους!” και αναφερόμαστε φυσικά στην πάλαι ποτέ κραταιούσα Yahoo! που παρά την τεράστια πτώση της τα τελευταία χρόνια δείχνει να επιστρέφει και μάλιστα με πολύ άγριες διαθέσεις! Παρουσιάζει την καινοτόμα εφαρμογή-υπηρεσία-προσθήκη με το “πιασιάρικο” όνομα Axis.

Τι είναι όμως τελικά το Axis; Κατ’αρχάς να σας πούμε ότι παίζει στο 99,9% των personal συσκευών. Tablets, PC’s και κινητά με iOS, MacOS, Windows και Android (σε όλα δηλαδή) μπορεί να ενσωματωθεί. Γιατί όμως λέμε ενσωματωθεί; Διότι ενώ για τις φορητές συσκευές όπως tablets και smartphones είναι stand alone εφαρμογή την οποία κατεβάζετε από το αντίστοιχο AppStore (στο ελληνικό δεν είναι ακόμα διαθέσιμη, έρχεται άμεσα) για τα PC’s είναι ένα extension (όχι σαν της Μενεγάκη!) το οποίο “τρυπώνει” στον default browser σας και τρέχει μαζί του επεκτείνοντας τις δυνατότητες του.

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση όπως του Google και τα αποτελέσματα εμφανίζονται ως thumbnails για να έχετε άμεση εικόνα του τι δείχνει το κάθε site. Μπορείτε να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας και να τα έχετε και σε όλες τις συσκευές σας που χρησιμοποιείτε τον browser Axis. Αυτό λύνει και το πρόβλημα με τα iPhone και iPad όπου οι χρήστες του Chrome για παράδειγμα δεν είχαν τα bookmarks τους στην i-συσκευή τους.

Υποθέτουμε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει και ξεχωριστός browser για τα PC’s αν και αυτό θα εξαρτηθεί τελικά από την επιτυχία του Axis.

Η λειτουργία του δείχνει πολύ ομαλή και άμεση, ενώ θυμάται τις τελευταίες αναζητήσεις σας στο MacBook σας για παράδειγμα και όταν ανοίγετε τον browser στο iPhone σας συνεχίζει από εκεί που σταματήσατε! Δηλαδή εντελώς universal λειτουργία για να έχετε παντού όλα σας τα απαραίτητα πράγματα είτε σερφάρετε από το κινητό σας είτε από το PC σας. Επίσης η ενσωμάτωση στον browser σας γίνεται πραγματικά πολύ καλά χωρίς να κολλάει καθόλου η γενικότερη λειτουργία και χωρίς να καθυστερεί το σύστημα σας ούτε στο ελάχιστο.

Η Yahoo! διαθέτει το Axis δωρεάν για όλες τις συσκευές και μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ. Αξίζει σίγουρα την δοκιμή σας και το μόνο που απομένει να δούμε είναι η αποδοχή από το κοινό αυτής της νέας ιδέας. Τα αρνητικά θα φανούν στην πορεία σιγά σιγά (αν και το πρώτο είναι ότι η αναζήτηση γίνεται μέσω Yahoo! κάτι που θα ξενίσει πολλούς Google search friends).

Attached Image: axis-screens-0.png

iappsreviews.gr

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Πρακτικές Συμβουλές |Ομορφύνετε τη σελίδα γνωστοποιήσεων με χρήσιμα Widgets

To Κέντρο Γνωστοποιήσεων δέχθηκε αλλαγές με την έλευση της iOS 8+ και μία aπό τις νεότερες ικανότητες του, είναι η φιλοξενία widgets σε συσκευές iPhone και iPad στην καρτέλα...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Η beta έκδοση του iOS 6 δεν μπορεί να χειριστεί περισσότερο από 500 εφαρμογές

Μια εταιρεία συμβούλων έχει ανακαλύψει ότι οι beta εκδόσεις του iOS 6 μπορούν να υποστηρίξουν μέχρι 500 εφαρμογές εγκατεστημένες, αν καποιος βάλει παραπάνω, τότε η συσκευή θα...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: