ΑΞΕΣΟΥΑΡ

xWallDock: Δώστε τέλος στην ακαταστασία των καλωδίων και το πρόβλημα στήριξης κατά της φόρτιση

Όπως πολλές ιδέες έτσι και αυτή η ιδέα για το συγκεκριμένο προϊόν ήρθε μετά από προσωπική εμπειρία, και στην προσπάθεια να βρεθεί λύση. Μια οικογένεια των πέντε κάτοχοι iPhone, iPad και iPod τα οποία κυκλοφορούν μέσα στο σπίτι με διάφορους φορτιστές και θέσεις φόρτισης.


Σχεδόν καθημερινά κάποιος έψαχνε τον φορτιστή του που μπορεί κατά λάθος να τον είχε πάρει κάποιος άλλος. Αντιμετωπίζοντας αυτό το καθημερινό άγχος αποφάσισαν να βρουν μια λύση με έναν φορτιστή ο οποίος θα έμενε μόνιμα τοποθετημένος σε μια πρίζα.

Και κάπως έτσι προέκυψε και αυτή η ιδέα του xWallDock.

Το xWallDock είναι το μέρος που μπορείτε πάντα να τοποθετήσετε την συσκευή σας για να την φορτίσετε.

 

 

Υπάρχουν αρκετά προϊόντα στην αγορά αυτόν τον καιρό που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Μερικά από αυτά δεν είναι καθόλου πρακτικά και άλλα πάλι είναι πολύ δύσκολα στην χρήση τους.

Η πατέντα του xWallDock, έχει βασιστεί στην λύση του βασικότερου από τα προβλήματα των υπολοίπων συσκευών, την αποσύνδεση του φορτιστή από την πρίζα.

Το xWallDock πολύ απλά θα συνδεθεί στην πρίζα με μια βίδα η οποία θα το κρατάει σταθερό.

Τέρμα λοιπόν τα καλώδια και η ακαταστασία.

 

Το xWallDock είναι έτσι κατασκευασμένο ούτως ώστε να μπορεί πολύ εύκολα να εγκατασταθεί χωρίς την χρήση κάποιου καλωδίου εσωτερικά.  Διαθέτει ένα εσωτερικό σύστημα φόρτισης με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ενός  micro USB καλωδίου στην βάση του.

 

Η συσκευή θα είναι συμβατή με iPhone, iPod touch, iPod Nano καθώς επίσης και πιο παλιές συσκευές iPod, ακόμη και με το iPad.

 

Σε αυτό το σημείο και προκειμένου να μπορέσει το xWallDock να φτάσει στα χέρια μας, η ομάδα χρειάζεται την δική μας υποστήριξη. Μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, καθώς επίσης και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βοηθήσετε, στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Kickstarter.

Πηγή

Εδώ συζητάμε το θέμα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll