Ένα πολύχρωμο έργο τέχνης χρησιμοποίησε η Apple για να ανακοινώσει το Παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών, Worldwide Developers 2017, το οποίο από ό,τι φαίνεται το «δανείστηκε» από μία ισπανική αφίσα του φεστιβάλ ταινιών του 2010. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε πως και οι δύο αφίσες δημιουργήθηκαν από τον ίδιο καλλιτέχνη.

Και τα δύο έργα τέχνης, διαθέτουν πολύχρωμες απεικονίσεις ανθρώπων που συγκεντρώνονται γύρω από ένα μόνο σημείο. Ο Καλλιτέχνης Geoff-McFettridge έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Η ομοιότητα των δύο έργων τέχνης αναφέρθηκε από τον Cristian Rus, συντάκτη της ισπανικής ιστοσελίδας, Applesfera, ενώ ο Mathiu Panzarino της τεχνολογικής ιστοσελίδας TechCrunch, επιβεβαίωσε πως δημιουργήθηκαν από τον ίδιο καλλιτέχνη.

Η αφίσα που είχε δημιουργηθεί το 2010, αφορούσε το 13ο φεστιβάλ Κινηματογράφου, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο στην ομώνυμη παραθαλάσσια πόλη Μ-Laga. Έρευνα της τεχνολογικής ιστοσελίδας AppleInsider, κατέληξε στο συμπέρασμα πως τη δημιουργία ανέλαβε το Barfutura studio με γραφεία στο Λος Άντζελες και στη Μαδρίτη, για την εκδήλωση της Apple WWDC 2017, εταιρεία η οποία έχει την τάση να αναπαλαιώνει διαφημιστικές εκστρατείες.

Το φετινό WWDC 2017 θα μεταφερθεί από το Σαν Φρανσίσκο στο Σαν Χοσέ, για πρώτη φορά, ύστερα από 13 χρόνια. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί από τις 5 Ιουνίου στο συνεδριακό κέντρο McEnery. Όπως παραδοσιακά γίνεται τα τελευταία χρόνια, η εναρκτήρια ομιλία θα περιλαμβάνει τις αναβαθμίσεις OS όπως το iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4, καθώς και όλες τις νέες εξελίξεις στον τομέα του software. Ενδέχεται η εταιρεία να διατηρεί και πιθανές εκπλήξεις.

Το κείμενο στο έργο τέχνης αναφέρεται στη φιλοσοφία της εταιρείας για το ενδιαφέρον της στις φιλελεύθερες τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες, δίνοντας έμφαση στην κοινωνική πτυχή του συνεδρίου. «Χιλιάδες εκπληκτικά μυαλά, τα οποία εκπροσωπούν διαφορετικές προοπτικές, πάθη και ταλέντα θα μας βοηθήσουν να αλλάξουμε τον κόσμο».

«thousands of brilliant minds representing many diverse perspectives, passions, and talents to help us change the world.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple – Πολύ κοντά σε προϊόντα επαυξημένης πραγματικότητας
Επόμενο άρθροApple – Έντονη αντίρρηση για το νόμο «Δικαίωμα στην επισκευή»
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here