Σε λιγότερο από μία ώρα αρχίζει το πολυαναμενόμενο για τους developers πενθήμερο Παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών της Apple, στο Moscone Center στο San Francisco. Για όλους εμάς τους χρήστες, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η εναρκτήρια ομιλία, όπου παραδοσιακά τα ηγετικά στελέχη της Apple, ανακοινώνουν τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων λειτουργικών συστημάτων για εφέτος, iOS 9 για τις iOS συσκευές και OS X 10.11 για τους υπολογιστές Mac.

Η δική μας συζήτηση έχει ξεκινήσει και μπορείτε να την παρακολουθήσετε, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Στις 20:00 θα έχουμε ήχο και εικόνα από το Μoscone center του San Francisco, ώστε να σας μεταφράσουμε απλά στα ελληνικά την παρουσίαση της Apple.

http://www.youtube.com/watch?v=v-_BSuerlKo

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple Music |Ο CEO της Sony Music επιβεβαιώνει την ανακοίνωση της υπηρεσίας στο WWDC
Επόμενο άρθροiOS 9 |Βελτιωμένη Siri – πραγματικό multitasking – περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here