Mε τον μήνα Σεπτέμβριο να απέχει μόλις 3 μήνες για την επόμενη αναβάθμιση της δημοφιλούς συσκευής iPhone και της αναβαθμισμένης  έκδοσης λειτουργικού iOS 9, η Apple τηρώντας την παράδοση ετοιμάζεται να κάνει ανακοινώσεις. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 8 Ιουνίου, και ώρα Ελλάδος, 20:00, τα ώτα και τα βλέμματα των iOS χρηστών, θα είναι συντονισμένα στο Moscone Center, του San Francisco.

Τα ηγετικά στελέχη της Apple θα ανεβούν στη σκηνή, προκειμένου να μας ενημερώσουν για τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρουν οι iOS συσκευές και υπολογιστές της, το ερχόμενο Φθινόπωρο. Στα πλαίσια του Παγκοσμίου Συνεδρίου Προγραμματιστών και μετά το πέρας της εναρκτήριας ομιλίας οι προγραμματιστές, θα είναι σε θέση να δοκιμάσουν τη νέα έκδοση, πάντα σε δοκιμαστική μορφή, ώστε να ανιχνεύσουν τυχόν προβλήματα.

Εμείς οι συντάκτες του APPLETEAM, σε συνεργασία με το μεγαλύτερο τεχνολογικό forum στην Ελλάδα myphone.gr, θα σας μεταδώσουμε …απλά στα ελληνικά όλα τα γεγονότα, με εικόνα και ήχο. Η δική μας παρουσίαση θα ξεκινήσει περίπου μισή ώρα νωρίτερα – Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 19:15 –  αναπτύσσοντας τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά των επερχόμενων λογισμικών iOS και OS X, σύμφωνα με τις φήμες που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Στη συζήτησή μας θα αναφερθεί η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, θα σχολιάσουμε τον απαιτούμενο αποθηκευτικό χώρο για την εγκατάσταση της νέας έκδοσης, την αναβάθμιση της εικονική βοηθού Siri, τους αναβαθμισμένους χάρτες της Apple, τη νέα μουσική υπηρεσία, τις αλλαγές στο Κέντρο Ελέγχου και πολλά πολλά ακόμη νέα χαρακτηριστικά.

wwdc-2014-developer-sessions

Βασική προτεραιότητα της Apple σε αυτή την αναβάθμιση, φαίνεται να είναι η σταθερότητα. Να θυμίσουμε πως η έλευση του iOS 8 ήταν προβληματική, με πολλές δυσλειτουργίες να συνεχίζονται ακόμη και σήμερα σε μερικές εκδόσεις iOS συσκευών (κυρίως παλαιότερα μοντέλα). Επίσης η εφαρμογή Υγεία, προστέθηκε καθυστερημένα και με interface μίας άλλης εποχής (κατά τη γνώμη μας). Στη νέα έκδοση λοιπόν η εταιρεία θα δώσει έμφαση στη σταθερότητα, βελτιώνοντας όλες τις απαραίτητες παραμέτρους, ώστε να μην έχουμε μία οδυνηρή επανάληψη των περσινών γεγονότων.

Σας προσκαλούμε,  να παρακολουθήσετε την εκδήλωση είτε έχετε υπολογιστή Mac, είτε Windows, μέσα από το δικό μας Hangout, του οποίου σύνδεσμος θα αναρτηθεί στην αρχική σελίδα, εγκαίρως.

Δηλώστε παρουσία στην εκδήλωση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΥγεία |Μια παρεξηγημένη εφαρμογή κι όχι άδικα (Oδηγίες χρήσης)
Επόμενο άρθροWWDC 2015 |Η Apple ολοκληρώνει την διακόσμηση του Moscone West Center
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here