ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ιστορική Αναδρομή: Οι γυναίκες της Apple που εργάστηκαν μαζί με τον Steve Jobs.

Η γνωστή σε όλους μας λαϊκή ρήση λέει: «Πίσω από ένα σημαντικό άντρα κρύβεται μια ακόμη πιο σημαντική γυναίκα». Εσείς πιστεύετε ότι αυτό είναι αλήθεια ή μύθος; Όσοι από εσάς...

WTHR – Μια απλή και όμορφη εφαρμογή για τον καιρό


APPLETEAM Authors
WTHR – Μια απλή και όμορφη εφαρμογή για τον...

Δημοσιευμένη Εικόνα

Εφαρμογές όπως το WeatherSnitch κάνουν υπέροχη δουλειά με τις ενδείξεις του καιρού με πολύ λεπτομερείς αναφορές των συνθηκών σε μια σχετικά πολύ μικρή οθόνη για όλα αυτά τα στοιχεία, ωστόσο όμως πολύ ακριβή. Όλα αυτά μέχρι να βγει το Dark Sky for iPhone. Από εκείνη την στιγμή άλλαξα τελείως τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούσα τις εφαρμογές του καιρού και χρησιμοποιούσα μόνο τις σύντομες προβλέψεις που παρέχονται από την iOS. Και αυτό γινόταν μέχρι και σήμερα.

Η WTHR είναι μια εντελώς καινούρια εφαρμογή για τον καιρό από τον David Elgena. Σκοπός του ήταν να φτιάξει μια εφαρμογή βασισμένη στην λογική του Dieter Rams’ 10 principles of design έτσι ώστε ο χρήστης να πάψει να χάνει χρόνο χαζεύοντας τα ραντάρ του καιρού και τις ατμοσφαιρικές πιέσεις και να ξεκινήσει να διασκεδάζει μόνο και μόνο με το να βλέπει τι συμβαίνει έξω. Η WTHR ξεκίνησε σαν mockupμοντέλο στο Dribbble πριν ένα μήνα περίπου και η αλήθεια είναι ότι τράβηξε μεγάλη προσοχή εκεί. Πολλά mockups και έναν προγραμματισμό αργότερα, η WTHR είναι πλέον διαθέσιμη σήμερα στο App Store.

Δημοσιευμένη Εικόνα
Η WTHR είναι μια από τις ομορφότερες εφαρμογές που κυκλοφορούν, μου αρέσει πολύ το στυλ και η απλότητα που την διακρίνει από όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Απλά πολύ ανοίγετε την εφαρμογή, βλέπετε την πρόβλεψη και είσαστε έτοιμοι να φύγετε. Σε πολλούς μπορεί να μην αρέσει το χρώμα του φόντου αλλά εάν γνωρίζατε την Dieter Rams θα καταλαβαίνατε το λόγο των συγκεκριμένων αποχρώσεων. Όταν ανοίξετε την εφαρμογή θα σας ρωτήσει να κάνει χρήση της τοποθεσίας σας και τότε θα χρησιμοποιήσει αυτήν την πληροφορία και θα εμφανιστεί το δελτίο καιρού σε ένα πιο φουτουριστικό θα λέγαμε ύφος.

Υπάρχουν μόνο δυο κουμπιά που θα χρησιμοποιήσετε, το ένα αφορά την ανανέωση της πρόβλεψης και το άλλο ρυθμίζει την εμφάνιση της θερμοκρασίας από Celcius σε Fahrenheit και αντίστροφα. Από κάτω ακριβώς υπάρχει μια πρόβλεψη 7 ημερών.
Η έλλειψη των αντιθέσεων στην βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη των 7 ημερών μπορεί να σας ενοχλήσει λίγο αλλά η επιλογή των 5 ημερών σίγουρα θα το διορθώσει αυτό. Χρήστες του iOS σε όλο τον κόσμο μην ανησυχείτε η WTHR χρησιμοποιεί μια παγκόσμια ΑΡΙ για να παίρνει τα στοιχεία για κάθε γεωγραφική τοποθεσία. Τα δεδομένα του καιρού είναι λίγο διαφορετικά από αυτά που χρησιμοποιεί η iOS. Η WTHR ήρθε και θέλει να κερδίσει μια θέση στην home screen σας με την όμορφη εμφάνιση της και την πολύ καλή στοχευμένη λειτουργία της. Η WTHR είναι διαθέσιμη στην τιμή των 99¢ μέσω του App Store.

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

JailbreakStats: Μια web εφαρμογή που μας ενημερώνει για τα διαθέσιμα jailbreak εργαλεία και τελευταίες εκδόσεις

Εάν είστε τακτικός αναγνώστης της σελίδας μας τότε οι πιθανότητες να γνωρίζετε ποιες iOS συσκευές και εκδόσεις λογισμικού μπορούν να γίνουν jailbroken είναι πολλές. Οι...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Apple: Η υιοθέτηση του iOS 8 πλησιάζει στο 60% των χρηστών

Μετά από περίπου 8 εβδομάδες διαθεσιμότητας του λειτουργικού συστήματος iOS 8 της Apple, βρίσκεται πλέον στο 56% tων iOS συσκευών, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσιεύσε...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: