Μία νέα εφαρμογή ανακαλύψαμε στο Mac App Store, εν ονόματι WALTR από την εταιρεία Softorino, η οποία σχεδιάστηκε για να κάνει εύκολο το uploading και την μετατροπή της μουσικής και των video σε iPhone ή iPad format, για κανονική αναπαραγωγή. H εφαρμογή υποστηρίζει μία τεράστια ποικιλία από αρχεία Media  όπως  MP3, MP4, AVI, CUE, WMA, M4R, AAC, M4V, M4A, FLAC, ALAC, MKV και άλλα.

Στην ουσία υποστηρίζει αρχεία τα οποία φυσιολογικά δεν υποστηρίζονται από το iOS όπως MKV, AVI, FLAC, και CUE, επιτρέποντας την αναπαραγωγή από τις προεγατεστημένες εφαρμογές Music και Movie στο iOS.  Η αλληλεπίδραση με το χρήστη είναι πολύ απλή. Κλείνοντας το iTunes  θα πρέπει να συνδέσετε το iPhone ή το iPad στο υπολογιστή Mac, και να ανοίξετε την εφαρμογή WALTR. Η iOS συσκευή και ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος θα εμφανιστεί στο πάνω μέρος της εφαρμογής, και τα αρχεία σας μπορείτε να τα μεταφέρετε με drag and drop στον κενό χώρο της εφαρογής, μεταφερόμενα άμεσα στην iOS συσκευή σας.

Το Uploading αρχίζει πολύ γρήγορα με την εισαγωγή του αρχείου στην εφαρμογή WALTR και τα περισσότερα αρχεία μεταφέρονται το ίδιο γρήγορα με χρόνο αναμονής μερικών δευτερολέπτων. Στη μεταφορά μερικών αρχείων όπως AVI’s έχουν εμφανιστεί κάποια προβλήματα τα οποία θα διορθωθούν σε επόμενο update, καθώς οι developers εργάζονται πάνω στη διόρθωσή τους.

waltrupload

Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά των αρχείων στο iPhone ή στο iPad, είναι προσβάσιμα από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές Movies ή Music στην iOS συσκευή σας. Μπορούμε να πούμε πως η όλη διαδιακασία είναι πανεύκολη, εάν συγκριθεί με τη διαδκασία ξεχωριστής μετατροπής και στη συνέχεια συγχρονισμού μέσω του iTunes.

waltermovies

Μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή για Mac υπολογιστές στην τιμή των 14,97$. Επίσης υπάρχει διαθέσιμη μία δοκμαστική έκδοση ώστε να έχετε μία πρώτη εμπειρία με την εφαρμογή purchased from Softorino.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone 6/Plus |»Gamers» και «Reservations,» τιτλοποιούνται οι νέες διαφημίσεις
Επόμενο άρθροΟ Πέτρος αναβάθμισε |Απαντήστε σε μηνύματα SMS/MMS από το iPad σας
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here