Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος και ήρθε η ώρα να τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus να δοκιμαστούν ενάντια σε κάθε προηγούμενη γενιά. Οι ιθύνοντες στο κανάλι του YouTube EverythingApplePro, δημοσίευσαν ένα video, όπου παρέταξαν όλες τις εκδόσεις iPhones κι όταν λέμε όλες εννοούμε και τις δέκα διαφορετικές εκδόσεις σε ένα μοναδικό διαγωνισμό.

Να σημειώσουμε εδώ πως τα αποτελέσματα δεν είναι ιδιαίτερα περίεργα, αλλά η συγκίνηση είναι διάχυτη όταν βλέπεις κάθε προηγούμενο iPhone να παρατάσσεται στη σειρά. Παρακολούθηστε το video έως το τέλος για να δείτε και τα αποτελέσματα GeekBench από το iPhone 3G και μετά. Αναρωτιέστε κι εσείς εάν πρέπει να ξεθάψετε τις παλαιότερες συσκευές σας;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠρακτικές Συμβουλές |Δημιουργήστε ένθετους φακέλους στην Οθόνη Αφετηρίας
Επόμενο άρθροNew iPhones |Εκατομμύρια συσκευές πουλήθηκαν το Σαββατοκύριακο!
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here