Σας δίνουμε την ευκαιρία μέσα από ένα ενδιαφέρον video, να πλοηγηθείτε πάνω από την ανεγειρόμενη πανεπιστημιούπολη της Apple, Campus 2 με την βοήθεια μίας GoPro Hero 3+ Black edιtion κάμερα, ενσωματωμένη σε ένα drone. Έχουμε δει έως τώρα αρκετές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από τον συντάκτη του KCBS, Ron Cervi, με την πρόδοδο των έργων ανά μήνα, αλλά το video που αναρτήθηκε από στο κανάλι του user, Jmcminn, είναι χάρμα οφθαλμών για τους ενδιαφερόμενους.

Το video το οποίο έχει συλληφθεί στις 24 Αυγούστου, μας δείχνει την μεγάλη πρόοδο με τη δομή του κεντρικού κτιρίου συμπεριλαμβανομένων των προεργασιών για τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις. Φαντάζεστε πόσα drones θα μπορούσαν να πετούν πάνω από καλυμμένα έργα από εδώ και στο εξής; Ειδικά για εταιρείες σαν την Apple η οποία θέλει να κάνει κατασκευές μυστικές, τα drones ανήκουν στη νέα πραγματικότητα. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το 8λεπτo video από το Spaceshiop της Apple και περιμένουμε τα σχόλιά σας, εμείς το κάναμε!

Τελική μορφή του Spaceship της Apple

What the finished product will look like.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiWatch |Σε τι τιμή αναμένεται η επερχόμενη wearable συσκευή της εταιρείας;
Επόμενο άρθροiPhone 6 NFC |Συνεργασία με την American Express για το νέο σύστημα πληρωμών
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here