Σε συνέχεια της νέα καμπάνιας της Apple και συγκεκριμένα των διαφημίσεων «Gamers» και «Reservetions» που δημοσίευσε πριν μερικές μέρες με τους διάσημους κωμικούς, Jimmy Fallon και Justin Timberlake, μία τρίτη διαφήμιση αναρτήθηκε χθες, αναδεικνύοντας το νέο χαρακτηριστικό «Voice Text» του iOS 8.  Στη προεγκατεστημένη εφαρμογή Μηνύματα στο νέο λειτουργικό εισήχθη η δυνατότητα αποστολής μηνύματος ήχου, με μία πολύ εύκολη χειρονομία.

Αυτό το χαρακτηριστικό επισημαίνει με χιούμορ η διαφήμιση προκειμένου κάποιος να μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος χρήστης, στέλνοντας ενα φωνητικό μήνυμα ως απάντηση ή ως νέο μήνυμα, όταν αδυνατεί να συντάξει κείμενο. Στη διαφήμιση το παρακάνουν προσθέτοντας το χιουμοριστικό στοιχείο, καθώς το ηχητικό μήνυμα είναι και σε μορφή τραγουδιού αλλά η ουσία νομίζουμε πως αναδεικνύεται και με το παραπάνω.

Η Apple συνήθως ανακοινώνει δύο διαφημίσεις για τα  νέα iPhones, κάθε φορά. Θυμίζουμε πως με την έλευση των νέων συσκευών, είχαμε τις διαφημίσεις «Duo» και «Ηealth» κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Apple παρουσίασε τις διαφημίσεις με τίτλους  «Huge» και «Cameras» και μόλις προχθες τις «Reservations» και «Gamers». Με τη νέα διαφήμιση η Apple για πρώτη φορά παρουσιάζει το iPhone 6 μόνο του αποχωρίζοντάς το από τον μεγάλο του αδερφό.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone 6 |Εντυπωσιακές θεματικές θήκες από πλαστικό αντοχής, ετοιμοπαράδοτες
Επόμενο άρθροAPPLE WATCH |Ανανέωση με περισσότερες λεπτομέρειες στην επίσημη ιστοσελίδα
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here