ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Uno Aero Case |Συνδιασμός μία κομψής extra μπαταρίας και ασύρματης φόρτισης!

Εάν θέλετε μια κομψή θήκη η οποία να περιέχει extra μπαταρία, και να φορτίζει και ασύρματα, σας έχουμε μία πολύ δυνατή πρόταση. Η όμορφη θήκη Unu Aero συνδιάζει με τον καλύτερο τρόπο τα δύο ζητούμενα, δηλαδή την extra μπαταρία και την ασύρματη φόρτιση. Η Uno Aero είναι λεπτή (15mm) κι έχει την ικανότητα να διπλασιάσει τη διάρκεια της μπαταρίας του iPhone σας καθώς και να σας απαλλάξει από την ενσύρματη σύνδεση για φόρτιση.

Όπως όλα τα προϊόντα Unu έτσι και η θήκη αυτή είναι ιδιαίτερα προσεγμένη. Η μπαταρία η οποία φθάνει τα 2000mAh, είναι ικανή να φορτίσει το iPhone 5 από 0-100% και το Phone 5S έως 85%.  Πάνω στη θήκη υπάρχουν ένας δείκτης LED για τον έλεγχο της αποθηκευμένης ενέργειας, μία θύρα USB σε περίπτωση που χρειαστεί να φορτίσετε τη μπαταρία ενσύρματα και φυσικά το κύκλωμα το οποίο συνεργάζεται με τη βάση φόρτισης.

Η βάση συνδέεται σε μία πρίζα και σας επιτρέπει να φορτίζετε τη θήκη (και κατ’ επέκταση το iPhone σας), μόνο αφήνοντάς  το πάνω στο βάση. Έχουμε δοκιμάσει διάφορες επαγωγικές θήκες και θα πρέπει να τονίσουμε πως είναι πιο αργή η φόρτιση από ότι ένα τη συνδέσετε μέσω USB. Θα λέγαμε πως είναι κατάλληλη για ολονύχτια φόρτιση παρά για μία γρήγορη φόρτιση που συχνά αποζητούμε.

Το μόνο αρνητικό που εντοπίσαμε είναι πως η θύρα Lightning είναι αποκλεισμένη, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να βγει από τη θήκη η συσκευή, εάν θέλουμε να την χρησιμοποιήσουμε με άλλο αξεσουάρ. Εάν όμως θέλετε να αποκτήσετε μία Unu δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα και να ξοδέψετε 100$. Unu Aero Wireless Charger

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll