Σύμφωνα με μία νέα έρευνα που πραγματοπιήθηκε από τους αναλυτές της UBS, το ενδιαφέρον για την αγορά ενός smartwatch συνεχίζει να αυξάνεται εκθετικά, πριν την κυκλοφορία του APPLE WATCH, το επόμενο έτος. Από τους 4.000 ερωτηθέντες που κλήθηκαν να συμμετέχουν στην έρευνα σε 4 διαφορετικές χώρες, περίπου το 10% ανέφερε, πως είναι πολύ πιθανό να αγοράσει ένα smartwatch, τον επόμενο χρόνο.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις προβλέψεις για το μέγεθος πωλήσεων του iPhone της Apple, καθώς και την υπάρχουσα βάση αγορασμένων συσκευών ήδη, οι οποίες είναι συμβατές με το APPLE WATCH, οι αναλυτές υπολογίζουν πως η Apple θα πουλήσει περίπου 24 εκατομμύρια κομμάτια μέσα στο πρώτο 9μηνο.

[quote_box_center]

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει πως το 10% των ερωτηθέντων (401 από 4000) απάντησε πως «είναι πολύ πιθανό» ενώ το 17% του συνόλου των ερωτηθέντων (682 από 4000) απάντησε «κάπως πιθανό» να αγοράσουν ένα smartwatch, μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Βλέπουμε λοιπόν μία τριπλάσια αύξηση στους ήδη κατέχοντες ενός smartwatch και τετραπλάσια αύξηση, αν υποθέσουμε πως το ένα τρίτο έχει smartwatch προσθέτοντας και συσκευές fitness trackers.[/quote_box_center]

apple_watch_ubs

Με μία εκτίμηση για την ύπαρξη 240 εκατομμυρίων συμβατών με το APPLE WATCH συσκευών iPhones, τα οποία θα βρίσκονται στην αγορά έως το τέλος του 2015, η USB προβλέπει πως αυτό θα μεταφραστεί σε πωλήσεις ρολογιών της τάξεως των 24 εκατομμυρίων κατά του πρώτους 9 έως 12 μήνες της διαθεσιμότητας, ανάλογα με τα αποθέματα. Απομονώνοντας το δείγμα πελατών οι οποίοι καταχωρήθηκαν «ως πολύ πιθανό» να αγοράσουν ένα smartwatch, το APPLE WATCH έρχεται δεύτερο μετά το Samsung Gear, ως πρόθεση αγοράς, αν και οι αναλυτές της UBS αναμένουν ανακατάταξη της προτίμησης, με τη διάθεση του APPLE WATCH.

Οι αναλυτές αναμένουμε επίσης πως η νέα wearable συσκευή της Apple, θα επαναπροσδιορίσει την κατηγορία, όπως έγινε και σε όλα τα προηγούμενα προϊόντα στις αντίστοιχες αγορές τους. Παρά τους περιορισμούς της πρώτης έκδοσης για καθημερινή φόρτιση, και τον απαραίτητο συνδιασμό ένος iPhone, η UBS θεωρεί πως το προϊόν έχει σημαντική δυναμική και προβλέπει πως θα είναι ο διάδοχος του iPhone μακροπρόθεσμα.

Το ρολόι της Apple έχει οριστεί να διατεθεί στην αγορά «αρχές του 2015» και οι τελευταίες πληροφορίες φωτογραφίζουν Απρίλιο. Όπως και να έχει μέσα στο πρώτο εξάμηνο θα έχουμε τη συσκευή στα χερια μας, εε στο χέρι μας! 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροAPPLECOSMOS |Έξυπνα κόλπα που έχουμε ανακαλύψει στο νέο λειτουργικό
Επόμενο άρθροICONIC |Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στην καινοτομία της Apple
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here