ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Twig: το πραγματικά ξεχωριστό καλώδιο φόρτισης Started by boukoto, Σήμερα, 06:11 PM

Δημοσιευμένη Εικόνα

Μέχρι τώρα αν κάποιος ήθελε να διαφοροποιήσει το iPhone του, είχε μόνο μια επιλογή. Να πάρει μία ξεχωριστή θήκη. Εκεί πράγματι οι επιλογές είναι αρκετές. Θήκες αδιάβροχες, θήκες αλεξίσφαιρες και θήκες από πλεκτά.

Τι γίνεται όμως αν θέλει κάποιος να ξεφύγει από τις θήκες; Αν θέλει κάτι πραγματικά διαφορετικό; Ευτυχώς μπορεί πλέον να δώσει στη συσκευή του αυτό που θα την κάνει να ξεχωρίσει. Ένα διαφορετικό καλώδιο φόρτισης.

Καταρχάς είναι αρκετά βολικό καθώς δεν ξεπερνά τα 10 εκατοστά. Με άλλα λόγια χωράει άνετα στην τσέπη σας. Παράλληλα όμως είναι εξαιρετικά εύκαμπτο. Έχει σχήμα κλαδιού δηλαδή και μπορεί εύκολα να λυγίσει ώστε να σας διευκολύνει σε κάθε περίσταση.

Επιπλέον όμως αν θέλετε να βγάλετε κάποια φωτογραφία ή να κάνετε βίντεο chat μπορεί να μετατραπεί τρίποδο!

Σε ό,τι αφορά την τιμή του, αυτή δεν είναι καθόλου απαγορευτική καθώς δεν ξεπερνά τα 30 ευρώ. Ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής!

Δημοσιευμένη Εικόνα

πηγή:http://www.proho.gr

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll