ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πως να κατεβάσετε τις φωτογραφίες απο το Instagram στον υπολογιστή σας

Το κατέβασμα φωτογραφιών που κάποιος άλλος έχει ανεβάσει στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram μπορεί να θεωρηθεί καλό, ανατριχιαστικό ή ακόμη και τίποτα, παρόλα αυτά μέχρι...

Tweet Cleaner: Για εύκολη αναζήτηση και διαγραφή των παλαιών μας Tweets


APPLETEAM Authors
Tweet Cleaner: Για εύκολη αναζήτηση και...

To Tweet Cleaner είναι μια νέα εφαρμογή για iPhone που σας επιτρέπει να διαγράψετε εύκολα Tweets από τον λογαριασμό σας στο Twitter. Μπορείτε επίσης πολύ εύκολα να κάνετε αναζήτηση μέσω μιας λέξης κλειδί ή βάσει ημερομηνίας δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Επιπλέον το Twitter σας επιτρέπει να δείτε μόνο τα τελευταία 3200 Tweets, αλλά με το Tweet Cleaner θα μπορείτε να αποθηκεύσετε και παλαιότερα Tweets, έχοντας έτσι την δυνατότητα να έχετε τον προσωπικό σας φάκελο. Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το Tweet Cleaner θα σας φορτώσει τα τελευταία 3200 Tweets, από εκείνη την στιγμή και μετά θα μπορείτε να προσθέτετε περισσότερα Tweets κάθε φορά.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το εκπληκτικό με το Tweet Cleaner είναι η απλότητα που διακρίνει την εφαρμογή. Αποτελείται από δυο κύριες κατηγορίες, την παρούσα κατάσταση του λογαριασμού σας και την οθόνη με τις επιλογές αναζήτησης. Για να διαγράψετε ένα Tweet, πατάτε edit, μετά επιλέγετε τα Tweets που θέλετε να διαγράψετε και στην συνέχεια Delete.

Επίσης θα πρέπει εδώ να σας ενημερώσουμε πως Tweets που έχεουν περάσει 24 εβδομάδες από την ημερομηνία έκδοσης τους σώζονται αυτόματα στην U.S. Library of Congress, πράγμα που σημαίνει πως αν δεν τα διαγράψετε και περάσουν 24 εβδομάδες τα μηνύματα σας θα υπάρχουν για πάντα στα αρχεία της βιβλιοθήκης της Αμερικανικής κυβέρνησης. Για να μπορέσετε να εξαιρέσετε τα μηνύματα σας από την αυτόματη αποθήκευση τους θα πρέπει να #noloc σε κάθε σας  Tweet.

Υπάρχει ακόμη και το Tweeticide, από τους ίδιους δημιουργούς και με αυτό μπορείτε πολύ εύκολα να διαγράψετε όλα σας τα μηνύματα μια και καλή.

Το Tweet Cleaner μπρείτε να το βρείτε εδώ στην τιμή των $1.99

Πηγή

Εδώ συζητάμε το θέμα

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

NotiPad: Νέο Tweak για Notification Banners.

Το NotiPad είναι ένα νέο Tweak (Beta) όπου μας αντικαθιστά το κανονικό Banner του iOS 5 με ένα παρόμοιο UI από το Notification Center του Mac OS X Lion.!! Μπορούμε να ρυθμίσουμε...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Γιατί οι Scott Forstall και John Browett φεύγουν από την Apple?

Η ανακοίνωση πως οι Scott Forstall και John Browett φεύγουν σήμερα από την Apple ήταν μια έκπληξη πραγματικά για όλους μας. Ο Browett βρισκόταν στο δυναμικό της εταιρείας μόλις...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: