ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Transporter Sync |Δημιουργήστε τη δική σας ιδιωτική Cloud υπηρεσία!

Οι Cloud υπηρεσίες όπου πολλοί αναφέρονται, είναι υπηρεσίες όπου δίνουν την δυνατότητα στα δεδομένα σας να ταξιδεύουν στον αέρα και να  είναι διαθέσιμα σε όλες σας τις συσκευές όπου και όταν τα χρειατείτε. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που εσείς αναζητάτε τη δική σας ιδιωτική Cloud υπηρεσία; έναν αποθηκευτικό χώρo για τα Media files όπου θα έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή;

Η συσκευή Transporter Sync μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε εξωτερική μονάδα και να τη μετατρέψει σε προσωπική σας Cloud υπηρεσία. Για να ξεκινήσετε το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε τη συσκευή στο τοπικό σας δίκτυο και μέσω USB να συνδέσετε πάνω του ένα hard drive. Στη συνέχεια μπορεί να απολαύσετε αμέσα, αξιόπιστο συγχρονισμό των δεδομένων σας, σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας. Δεν υπάρχει όριο στο μέγεθος του αποθηκευτικού χώρου ή μηνιαίο όριο διότι η Cloud υπηρεσία είναι σε ιδιωτικό χώρο ο οποίος δημιουργήθηκε από το Sync στον δικό σας HDD δίσκο.

Όχι μόνο είναι εύκολο στο να το χρησιμοποιήσετε αλλά το Transporter είναι κι εμφανίσιμο με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και ιδιαίτερα κομψό. Καθαρές γραμμές σε απόχρωση matte black, όπου διαταράσσονται από έναν μπλε φωτεινό δακτύλιο προσφέροντας μια φουτουριστική πινελιά. Το transporter είναι διαθέσιμο από το Amazon στην τιμή των 89 λιρών.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll