ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Traffic Panic London (iPhone,iPad)


APPLETEAM Authors
Traffic Panic London (iPhone,iPad)

Το Traffic Panic London είναι ένα νέο παιχνίδι της Neon Play όπου διαδραματίζεται στους δρόμους του Λονδίνου και είναι ένα διασκεδαστικό και καταστροφικό παιχνίδι.!!!

Στο παιχνίδι «περνούμε» τον ρολό ενός τροχονόμου αλλά χωρίς φιγούρα διότι ελέγχουμε την κυκλοφορία μέσω φαναριών και πρέπει να έχουμε μια ομαλή κίνηση αλλά δυστυχώς επειδή υπάρχει πολύ κινητικότητα στους δρόμους του Λονδίνου δεν είναι εύκολος ο έλεγχος της κυκλοφορίας.!

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα
Αν τελικά δεν καταφέρουμε να έχουμε ασφαλή ροη της κίνησης τότε θα πρέπει να κάνουμε όσο μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές εκρήξεις ώστε να μαζέψουμε πόντους για να ξεκλειδώσουμε καινούργιους δρόμους και αυτοκίνητα.!

Η γνώμη μας:

Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι με καλά γραφικά και αυτήν την στιγμή είναι δωρεάν μόνο για σήμερα (30/6) άρα όποιος προλάβει πρόλαβε γι αυτό τρέξτε και πιάστε τα iPhone σας όπου και αν είστε και κατεβαστέ την εφαρμογή.!!

Βαθμολογία: : Review Stars 4.jpg

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Το πλήρες εγχειρίδιο του OS X Mountain Lion

Το πλήρες εγχειρίδιο του OS X Mountain Lion είναι το πρώτο διαδραστικό εγχειρίδιο στο iPad για την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Apple στα Ελληνικά. Στην συγκεκριμένη...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

[How To] Πως να μεταφέρετε τα δεδομένα παιχνιδιών και εφαρμογών απο το παλιό σας iPhone στο iPhone 5

Εάν έχετε πάρει το νέο σας iPhone 5, μήπως το iCloud, και μερικά ακόμη στοιχεία λείπουν? Εάν ναι τότε θα πρέπει να τα μεταφέρετε χειροκίνητα. Διαφορετικά εάν σετάρετε το νέο σας...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: