APPLE

Tomb Raider: Underworld από τις 31 Μαΐου από το Mac App Store

…στις 31 Μαΐου

Οι λάτρεις των Tomb Raider και ταυτόχρονα χρήστες των Mac, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Tomb Raider: Underworldαπό τις 31 Μαΐου και μετά, στην τιμή των24.99$ από το Mac App Store, οπως ανακοίνωσε η Feral Interactive.

ΣΕΝΑΡΙΟ
Το concept του Tomb Raider Underworld περιλαμβάνει την αναζήτηση
στοιχείων σχετικά με την εξαφάνιση της μητέρας της Lara καθώς και τη διαλεύκανση του θανάτου του πατέρα της. Παρόλα αυτά όμως υπάρχει ένα πλήθος αποστολών που πρέπει να βγάλετε εις πέρας. Θα χρειαστεί να βρείτε κρυμμένους αρχαιολογικούς θησαυρούς και αντικείμενα όπως το σφυρί του Θωρ ή πολύτιμα κειμήλια από την πόλη της “Χαμένης Ατλαντίδας”. Στην προσπάθειά σας αυτή θα αντιμετωπίσετε πολλά εμπόδια και ισχυρούς αντιπάλους που θα προσπαθούν να σας κάνουν τη ζωή δύσκολη ή να σας την “αφαιρέσουν” με λίγες και μόνο σφαίρες! Οι τοποθεσίες χαρακτηρίζονται στην πλειονότητά τους τροπικές μιας και θα περιπλανηθείτε στις ζούγκλες του Μεξικού, στις ακτές της Ταϊλάνδης, στο βυθό της Μεσογείου αλλά και στις “κατεψυγμένες” θερμοκρασίες της Αρκτικής Θάλασσας.

GAMEPLAY
Η έναρξη του παιχνιδιού σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε σε μια πρώτη επαφή με το gameplay μέσω ενός tutorial που είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και θα διευκολύνει όσους δεν έχουν εμπειρία από τα προηγούμενα Tomb Raider. Το tutorial αυτό σας καθοδηγεί ώστε να μάθετε τις κινήσεις και τα ακροβατικά, που μπορεί να “εκτελέσει” η πανέμορφη Lara. Σε πρώτη φάση θα διαπιστώσετε ότι το PDA το οποίο έχετε στην κατοχή σας δεν έχει καθόλου διακοσμητικό ρόλο. Ίσα ίσα που σχεδόν σε κάθε αποστολή αλλά και γενικά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είναι από τα κυριότερα items που υπάρχουν στο πλούσιο inventory σας. Πέρα από το PDA, ένα ακόμη εργαλείο που θα σας χρησιμεύσει είναι ο χάρτης. Κάθε διαδρομή που ακολουθείτε, είτε επιδάφια είτε κάτω από το νερό, μπορείτε να την εντοπίσετε στο χάρτη έτσι ώστε να ξέρετε ποια μονοπάτια δεν έχετε εξερευνήσει και να δείτε τυχόν θησαυρούς ή σημεία-κλειδιά.

Ο τομέας των κινήσεων είναι από τους πλουσιότερους που έχουμε ποτέ αντικρύσει σε παιχνίδι δράσης. Εκτός από τα γνωστά backflip και frontflip (σήμα κατατεθέν της Lara) μπορείτε πλέον να πυροβολείτε ενώ κρατιέστε από ένα κλαδί δέντρου, να στοχεύετε τον αντίπαλό σας και ταυτόχρονα να τον σπρώχνετε ή να του πετάτε αντικείμενα. Αν θέλετε να “ψαρώσετε” κάποιον εχθρό τότε μπορείτε να προσποιηθείτε μια κίνηση. Να διακόψετε δηλαδή ένα άλμα ή μια κλωτσιά για να προβλέψετε την επόμενη κίνησή του. Το γεγονός αυτό συμβαίνει ακόμα και όταν βρίσκεστε σκαρφαλωμένοι ή βυθισμένοι στη θάλασσα.


Αξίζει να τονίσουμε και κάποια ειδικά “χαρίσματα” και κινήσεις που σας δίνονται ενώ κολυμπάτε. Σε περίπτωση που βρεθείτε περικυκλωμένοι από σαρκοφάγους καρχαρίες, μην πανικοβληθείτε. Η sexy πρωταγωνίστρια, με μια κίνηση αστραπή, βγάζει από τη φαρέτρα της ένα ψαροτούφεκο και εξουδετερώνει οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο της! Στη συνέχεια του “ταξιδιού” σας στον πάτο της θάλασσας, σας δίνεται η δυνατότητα να κολυμπήσετε με γρηγορότερο ρυθμό, ώστε να αποφύγετε τυχόν παγίδες ή να προλάβετε καταστάσεις (λεπτομέρειες δεν μπορούμε να αναφέρουμε γιατί θα θεωρηθεί spoiler).

Η τεχνητή νοημοσύνη των εχθρών δεν αφήνει περιθώρια λάθους και κακών κινήσεων. Αν χάσετε την ψυχραιμία σας την ώρα της μάχης ή βρεθείτε σε δύσκολη θέση, τότε ζητήστε τη βοήθεια της τύχης (εφόσον γνωρίζετε ότι η συγκεκριμένη “Θεά” σας ευνοεί). Το είδος των αντιπάλων δεν περιορίζεται αποκλειστικά σε ανθρώπους. Όπως ήδη αναφέραμε προηγουμένως, θα αντιμετωπίσετε καρχαρίες, ζώα της ζούγκλας (τίγρεις, λιοντάρια κ.ά.) και όχι μόνο. Η ξενάγησή σας σε τοποθεσίες του Κάτω Κόσμου (γι’ αυτό άλλωστε το παιχνίδι ονομάζεται Underworld) θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με πανίσχυρα πλάσματα και τέρατα, στα όρια βέβαια της πραγματικότητας και χωρίς να μπλέκονται υπερφυσικά και φανταστικά στοιχεία..

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
APPLE

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll