ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Το iOS είναι μια "όμορφη κρυστάλλινη φυλακή" και το MACOS θα γίνει σύντομα!

Το Electronic Frontier Foundation (EFF) αποτέλεσε σημαντική πρόκληση για την Apple για την δημιουργία υψηλών πρότυπων για αρκετό καιρό. Η φιλοσοφία της οργάνωσης αυτής είναι...

Πόσο εύκολο είναι για κάποιον να βρει δουλειά σε ένα Apple Store

Για πολλούς οπαδούς της Apple, υπάρχει μια υπνωτιστική γοητεία με την ιδέα της εργασίας για την αγαπημένη τους εταιρείας, ακόμα κι αν είναι απλά μια δουλειά όπως το να επανδρώσουν...

To Αpple TV είναι για την Apple κάτι περισσότερο από ένα απλό χόμπι!


APPLETEAM Authors
To Αpple TV είναι για την Apple κάτι...
Δημοσιεύτηκε από APPLETEAM Authors

Δημοσιευμένη Εικόνα

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο D10 συνέδριο σήμερα, ο Tim Cook κλήθηκε από την Kara Swisher να απαντήσει για το πώς η Apple σκοπεύει να αλλάξει την τηλεόραση.

Εκείνος απάντησε επαινώντας το σημερινό Apple TV της Apple που πωλείτε για $100. Το Apple TV έκανε πωλήσεις 2,8 εκατομμύριων μονάδων το περασμένο έτος και 2,7 εκατ. φέτος. «Είναι μια περιοχή με έντονο ενδιαφέρον για μας», δήλωσε ο Cook.

Ο Walt Mossberg, ρώτησε ευθέως αν η Apple θα μπορούσε να κάνει μόνο ένα κουτί και να συνεχίσει να δίνει την κατασκευή των panel σε άλλους. Ο Tim Cook απάντησε, «Μπορούμε να ελέγξουμε το κλειδί της τεχνολογίας; Μπορούμε να κάνουμε μια σημαντική συνεισφορά πολύ πέρα ​​από ό, τι άλλοι έχουν κάνει σε αυτόν τον τομέα; Αυτό είναι το ερώτημα της Apple και η απάντηση που ψάχνουμε να βρούμε»

Η φράση κλειδί εδώ: «Ο έλεγχος της βασικής τεχνολογία» Ο Mossberg βγήκε στην αντεπίθεση και είπε, «Δεν κάνετε ό, τι θα μπορούσατε να κάνετε.»

Ο Tim Cook, δήλωσε «συμφωνώ.»

Επιπλέον, ο Cook αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Steve Jobs είχε μια επιχείρηση περιεχομένου την Pixar, και ότι η Apple είχε μάθει πολλά από αυτό. Όταν ρωτήθηκε αν η Apple πρόκειται να ξεκινήσει τη δημιουργία περιεχομένου, η απάντηση του Cook ήταν άμεση «νομίζω ότι αυτός είναι ένας τομέας όπου η Apple έχει την σωστή προσέγγιση. Δεν νομίζω ότι η Apple έχει την ανάγκη για να αγορά ενός επιχειρηματικού περιεχομένου. Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα στο να περνούμε το περιεχόμενο που θέλαμε. Κοιτάς τα τραγούδια, και έχουμε 30 εκατομμύρια τραγούδια. Έχουμε μια τεράστια βάση με ταινίες και πάνω από 100 χιλιάδες τηλεοπτικά επεισόδια. »

Ο Tim Cook απέφυγε με λίγες γενικότητες τις ερωτήσεις σχετικά με συγκεκριμένα προϊόντα – όπως για παράδειγμα εάν θα υπάρξει μια επανάληψη της τρέχουσας σειράς του Apple TV ή το αν θα δούμε σύντομα την φημολογούμενη τηλεόραση της Apple.

Πηγή

 

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Sega Dreamcast Classic: Jet Set Radio τώρα διαθέσιμο στο App Store για iPhone&iPad

Δεν ήμουν ιδιαίτερος fan της Dreamcast, αλλά τελευταία ανακοίνωσε μερικά παιχνίδια οπού σου τραβάνε την προσοχή. Ένα από αυτά, ήταν το Jet Set Radio, ένα αρκετά διασκεδαστικό...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Η Ομοσπονδία Πολιτικής Αεροπορίας θέλει την γνώμη σας για την χρήση των συσκευών σας εντός του αεροσκάφους

Σε κανέναν δεν αρέσει να κλείνει την συσκευή του κατά την διάρκεια της απογείωσης ή της προσγείωσης, ιδιαίτερα αν αυτή η συσκευή είναι ένα απλό iPod ή κάποιος e-reader. Ο...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: