Είναι πολλές οι περιπτώσεις στις οποίες έχουν ανακηρυχθεί «νεκροί» οι επιτραπέζιοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Σε συνέντευξη του στην Telegraph, το αφεντικό της Apple, ανέφερε πως δεν κατανοεί το λόγο που κάποιος αγοράζει ακόμα σταθερούς Η/Υ. Το σχόλιο που διατύπωσε ήταν στα πλαίσια της προώθησης του iPad Pro, πράγμα που αναδεικνύεται σε πολύ σημαντικό τομέα για την Apple, δεδομένου ότι η αγορά των tablets παρουσιάζει πτώση τον τελευταίο καιρό. 

Ο Tim Cook ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ναι, το iPad Pro είναι ένας αντικαταστάτης για ένα notebook ή για έναν σταθερό υπολογιστή για πολλούς ανθρώπους. Θα αρχίσουν να το χρησιμοποιούν και θα καταλήξουν ότι δεν χρειάζονται πλέον κάτι άλλο, πέρα των κινητών τηλεφώνων».

Στην ίδια συνέντευξη, τόνισε ότι η εταιρεία του θα δραστηριοποιηθεί στη παραγωγή μιας φαρμακευτικής συσκευής, δεδομένης της σημαντικής επιτυχίας των iPhones και Apple Watch στο τομέα της υγείας.

Συμφωνείτε με την άποψη αυτή; Θεωρείτε πως θα πραγματοποιηθεί η πρόβλεψη του ισχυρού άντρα της Apple;

ΠΗΓΗmyphone.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple Stores |Ανάδειξη της τεχνολογίας αφής «3D Touch» με διαδραστικούς πίνακες
Επόμενο άρθροApple |Κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο στα κέρδη της βιομηχανίας smartphones
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here