Η Apple θα προσθέσει προειδοποιήσεις ασφαλείας για τους χρήστες iCloud διερύνοντας τον έλεγχο two step authetication και κάνοντας μία πιο επιθετική προσπάθεια, ειδοποιώντας τους χρήστες για την προστασία των λογαριασμών τους. Ο CEO της Apple Tim Cook δήλωσε στην Wall Street Journal στην πρώτη του συνέντευξη μετά το πρόσφατο hacking λογαριασμών iCloud διασημοτήτων:

[quote_box_center]

To make such leaks less likely, Mr. Cook said Apple will alert users via email and push notifications when someone tries to change an account password, restore iCloud data to a new device, or when a device logs into an account for the first time. Until now, users got an email when someone tried to change a password or log in for the first time from an unknown Apple device; there were no notifications for or restoring iCloud data.

[/quote_box_center]

Ο Cook δήλωσε επίσης πως οι νέες ειδοποιήσεις θα αρχίσουν να αποστέλλονται σε περίπου δύο εβδομάδες και θα επιτρέπεουν στους χρήστες να αναλαμβάνουν δράση για πιθανό hacking άμεσα, επιτρέποντας της αλλαγή κωδικών πρόσβασης, ώστε να πάψει ο συναγερμός. Ο Cook δήλωσε επίσης πως εάν οι διάσημοι, είχαν ενεργοποιήσεις επαλήθευση δύο βημάτων, οι hackers δεν θα ήταν σε θέση να «μαντέψουν» τις ερωτήσεις ασφαλείας τους.

Η Apple είχε ήδη ασχοληθεί με το θέμα ελέγχου επαλήθευσης δύο βημάτων σε ορισμένες υπηρεσίες iCloud, αλλά επίσημη αναβάθμιση δεν είχε εισαχθεί έως τώρα. 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiWatch |Αναμένεται με ευέλικτη οθόνη OLED και ασύρματη φόρτιση;
Επόμενο άρθροiPhone 6 event|Είμαστε έτοιμοι να σας μεταφέρουμε στο Cupertino!
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here