ΑΞΕΣΟΥΑΡ

TEO |Το «έξυπνο» Bluetooth λουκέτο που ανοίγετε με το κινητό σας!

Τα λουκέτα δεν είναι και τα πιο όμορφα προϊόντα στον κόσμο. Είναι, όμως, πρακτικά και το TEO φαίνεται ακόμα πιο εύχρηστο. Το project στο Kickstarter βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της χρηματοδότησης και υπόσχεται να καταστήσει εύκολο για σας – ή για όποιον άλλο επιλέξετε – να το ξεκλειδώσετε μέσω του τηλεφώνου σας, χρησιμοποιώντας μια σύνδεση Bluetooth.

Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του TEO είναι ότι το εικονικό – ή ασύρματο – «κλειδί» για να το ανοίξετε, μπορεί να μοιραστεί ή να σταλεί σε μια επαφή από το τηλέφωνό σας. Αυτό σημαίνει ότι εάν ένας φίλος σας χρειάζεται το χλοοκοπτικό από την κλειδωμένη αποθήκη σας, για παράδειγμα, μπορείτε απλώς να του παρέχετε ένα προσωρινό «κλειδί» από το τηλέφωνό σας στο δικό του.

Φυσικά, κανένα «έξυπνο» λουκέτο δεν θα ήταν χρήσιμο αν ξεφορτιζόταν εύκολα. Το TEO χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth Low Energy, έτσι δεν αδειάζει συνεχώς η εσωτερική μπαταρία που το τροφοδοτεί. Οι κατασκευαστές του TEO υπόσχονται χρόνο ζωής τουλάχιστον ενός έτους με μία μόνο φόρτιση, ενώ εφοδίασαν το λουκέτο με ένδειξη ποσοστού μπαταρίας ώστε να μη βρεθείτε προ απροόπτου. Παρόλα αυτά, σχεδιάζουν ήδη και ένα ειδικό αξεσουάρ – το TEO fob – που θα «επανεκκινεί» το λουκέτο σε ειδικές περιπτώσεις πλήρους εκφόρτισης.

Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να στηρίξετε το εν λόγω project μέσω της σελίδας του στο Kickstarter, όμως μην περιμένετε να το έχετε στα χέρια σας άμεσα: η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης έχει οριστεί για τον Δεκέμβριο του 2014. Με 52 ημέρες να απομένουν την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο, το TEO βρίσκεται ήδη κοντά στο ένα τρίτο του στόχου των 165.000$. Εκτιμούμε ότι θα τον ξεπεράσει κατά πολύ πριν κλείσει η διορία χρηματοδότησης. Προς το παρόν, θα χρειαστείτε μια συσκευή iOS για να χρησιμοποιήσετε το TEO, αν και η ομάδα του project θα προσπαθήσει να προσθέσει και υποστήριξη Android μελλοντικά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Apple follower. Technology and watch enthusiast. Core gamer. Editor at Appleteam.gr.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll