ΑΞΕΣΟΥΑΡ

TAKTIK premium protection: H πανοπλία του iPhone

Η TAKTIK είναι μια θήκη για iPhone που μοιάζει να έχει κατασκευαστεί για να αντέξει σε εισβολή απο καταστροφικό κυκλώνα. Από τους δημιουργούς του LUNATIK iPod nano λουράκι ρολογιού που βοήθησαν το Kickstarter να γίνει γνωστό, μοιράζονται τον ίδιο σχεδιασμό και ποιότητα – μόνο σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα.

Δημοσιευμένη Εικόνα
Η αντικραδασμική ανάρτηση της TAKTIK shockproof suspension παρουσιάζει μια πατέντα εν αναμονή με το 9mm Impact Truss με περιμετρική σιλικόνη που συμπιέζεται μεταξύ δύο ανθεκτικών πολυμερών προσόψεων ή προσόψεις ανοδιωμένου αλουμινίου. Η πρόσοψη περιλαμβάνει μια συμπιεσμένη επένδυση προστασίας από την υγρασία που μπορεί να διαρρεύσει μέσα στην θήκη. Ο σχεδιασμός μας για την πίσω πρόσοψη διαθέτει ένα ανοιχτό, ελεύθερο άνοιγμα για την κάμερα που την βοηθά να διατηρεί εξαιρετική ποιότητα φωτογραφίας και την απόδοση φλας σχεδόν σαν να μην υπάρχει θήκη. Η κατασκευή «σάντουιτς» συμπιέζει τη σιλικόνη δημιουργώντας έτσι ένα σύστημα ανάρτησης για την απορρόφηση των κραδασμών από το iPhone σας.

Αλλά δεν σταμάτησαν ούτε εκεί. Η TAKTIK διαθέτει και την επιλογή προσθήκης ενός Gorilla Glass screen protector, έτσι ώστε το iPhone σας να μην δείχνει εγκλωβισμένο πίσω από ένα φτηνό πλαστικό. Επιπροσθέτως θύρες ακουστικού και μικροφώνου τύπου GORE εξοπλισμένες με ειδική προσαρμογή για την αποφυγή εισχώρησης νερού, εύκολη συναρμολόγηση, και ένας δακτύλιος που την περνά περιμετρικά καθώς και ένας διακόπτης ρύθμισης ήχου που βρίσκεται επάνω του. Εάν η προστασία για εσένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ή σχεδιάζετε πλανητική εισβολή τότε αυτή η θήκη είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για το iPhone σας

Έχουν ήδη ξεκινήσει και την προετοιμασία του πακέτου προστασίας που θα διαθέσουν για το iPhone 5

Δείτε σχετικό βίντεο

Πηγή

Σχολιασμός στο Froum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll