ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Syre : H επόμενη γενιά για τα iPod nanο Watchbands

Το Syre στοχεύει να φτάσει τα iPod nano Watchbands, σε νέο επίπεδο..
Δημοσιευμένη Εικόνα
Δημοσιευμένη Εικόνα
Από τότε που η αναγγελία του ερχομού iPod nano 6ηςγενιάς το 2010, τα λουράκια-θήκες κατέκλυσαν την αγορά. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες διάθεσης τους πληθώρα iPod nano λουράκια διατέθηκαν, άλλα καλά και άλλα χειρότερα. Τώρα υπάρχει ένα νέο λουράκι που απ’ ότι φαίνεται είναι το πιο εντυπωσιακό από όλα όσα κυκλοφορούν. Το Syre είναι το πρώτο λουράκι-θήκη με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το ενσωματωμένο Bluetooth που το κάνει να διαφέρει από τα υπόλοιπαΕνώ άλλα λουράκια για iPod nano χρειάζονται ακουστικά προκειμένου να ακούσετε την μουσική σας, το Syre, περιλαμβάνει έναν δέκτη Bluetooth που αυτόματα σας επιτρέπει να ακούσετε την μουσική σας άνευ καλωδίου με οποιοδήποτε ασύρματο συμβατό με την συσκευή σετ ακουστικών.
Το ενδιαφέρον σημείο με το Syre, είναι ότι προσφέρει στους αθλητές πλήρες εύρος κινήσεων κατά την προπόνηση τους. Το Syre λύνει το πρόβλημα αυτό που ταλαιπωρούσε τόσο καιρό τους αθλητές και αυτό το καθιστά τον κατάλληλο σύντροφο για τις αθλητικές τους δραστηριότητες.Ενώ καμμία διαθεσιμότητα δεν έχει προσδιοριστεί έως τώρα, μπορείτε να το δείτε στο Kickstarter για περισσότερες πληροφορίες. Το προϊόν θα χρηματοδοτηθεί με $75,000 για να προχωρήσει με την παραγωγή του. Έτσι λοιπόν εάν νομίζετε ότι είναι κάτι το οποίο θα σας ενδιέφερε περαιτέρω τότε θα πρέπει να του ρίξετε μια ματιά.

Πηγή

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll