Το Swype ένα από τα δημοφιλή πληκτρολόγια τρίτων, που αναρτήθηκε στο App Store με την iOS 8, δέχθηκε χθες μία μεγάλη αναβάθμιση προσθέτοντας υποστήριξη σε αρκετές νέες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων και της ελληνικής γλώσσας, καθως και υποστήριξη emoji και πολλά ακόμη. Οι χρήστες της εφαρμογής του iPad θα βρεθούν στην ευχάριστη θέση να διαπιστώσουν μια διαφορετική βελτιωμένη διάταξη  πλήκτρων.

Το Swype υποστηρίζει πλέον είκοσι γλώσσες από τις οποίες οι δεκαέξι είναι διαθέσιμες για download. Σε αυτές  συμπεριλαμβάνονται τα αγγλικά Ηνωμένου Βασιλείου, ελληνικά και δανέζικα. Για να κάνετε λήψη των νέων γλωσσών και να τις εμφανίσετε στο πληκτρολόγιο, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο swype στην κάτω αριστερή γωνία και σύρετε το δάχτυλό σας πάνω στο εικονίδιο ρυθμίσεων. Επιλέξτε γλώσσες και στη συνέχεια αγγίξτε τη νέα γλώσσα την οποία θέλετε να κατεβάσετε.

Άλλες βελτιώσεις που συναντήσαμε περιλαμβάνουν την ευφυή υποστήριξη emoji στα αγγλικά τόσο των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και των Γαλλικών, Ιταλικών, Γερμανικών και Ισπανικών. Μπορείτε τώρα να προσαρμόσετε τη διάταξη του πληκτρολογίου σας, με την υφιστάμενη διάταξη QWERTY ή με QWERTZ ή AZERTY. Υπάρχουν επίσης επιλογές για ήχο κατά το πάτημα των πλήκτρων καθώς και αυτόματο κενό (spacing). Aκολούθηστε τον παρακάτω σύνδεσμο και κατεβάστε το δημοφιλές πληκτρολόγιο.

Swype – Nuance Communications

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΦήμες λένε πως η Apple εργάζεται πάνω σε 3D οθόνες αφής για μελλοντικά iPhones
Επόμενο άρθροΝέα διαφήμιση από τη Microsoft με στόχο το MacBook Air
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here