Με την έλευση του λειτουργικού συστήματος iOS 8, οι εφαρμογές πληκτρολογίων τρίτων κατασκευαστών απέκτησαν μεγάλη δυναμική. Συγκεκριμένα οι δημοφιλείς εφαμρογές είναι στο Τop Chart του App Store. To SwiftKey κατάφερε να εκτοπίσει την εφαρμογή Facebook Messenger από την πρώτη θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πέραν των διαγραμμάτων εάν λάβουμε υπόψην τους αριθμούς λήψεων, φαίνεται πολύ καλύτερα η άνοδος. Η εν λόγω εφαρμογή πληκτρολογίου (SwiftKey) για iOS, έχει ξεπεράσει το 1.000.000 downloads σε λιγότερο από 24 ώρες.

Αν και αναρτήθηκε καθυστερημένα στο App Store λόγω περαιτέρω επεξεργασίας, συγκεκριμένα μετά το μεσημέρι, σημαίνει πως έφτασε αυτό το ρεκόρ σε περίπου 22 ώρες. Σίγουρα είναι σημαντικό πως η εφαρμογή SwiftKey διατίθεται δωρεάν, σε σχέση με τους ανταγωνιστές Swype και Fleksy, προσφέρει όμως στους χρήστες μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουν έναν εναλλακτικό τρόπο συγγραφής από το προεγκατεστημένο πληκτρολόγιο της Apple. To SwiftKey αναμένεται να αναβαθμιστεί με την  πάροδο του χρόνου, προσθέτοντας premium χαρακτηριστικά ώστε να δημιουργήσει έσοδα προς την εταιρεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone 6 – Plus |Τα πρώτα drop down τεστς αναρτήθηκαν, αντέχετε;
Επόμενο άρθροO Πέτρος Αναβάθμισε |Που πήγε η βιβλιοθήκη φωτογραφιών και το Photostream;
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here