ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Sonos Sub Θα την ακούσετε!

Όπως όλοι έχουμε ηχεία, και οι περισσότεροι έχουμε το subwoofer. Το subwoofer μας κάνει παλμικές κινήσεις και έτσι αναπαράγεται ο ήχος και μας κάνει τον ήχο πιο ρεαλιστικό. Η SONOS είναι μια εταιρία οπού κατασκευάζει ασύρματα HiFi συστήματα.

Η ίδια η εταιρία κατασκεύασε το SONOS Sub ( Subwoofer ). Το Sub αυτό είναι ενσύρματο και έτσι θα πρέπει να το έχετε συνδεδεμένο με ethernet καλώδιο στο router σας ή σε προεκτάσεις σε όλο το σπίτι και έτσι θα μπορείτε να συνεργάζεται αρμονικά με τις iDevices σας. Ε? Μίλησε κανείς για iDevices? Καλά διαβάσατε, μπορείτε να αναπαράγεται μέσα από όλες τις Apple συσκευές σας την iTunes Library σας, την μουσική σας δηλαδή.

Επίσης μπορείτε να κάνετε streaming ακόμη και από τον Η/Υ ανεξαρτήτως λειτουργικού. Η εγκατάσταση του είναι πολύ εύκολη, δηλαδή μόνο ένα κουμπί χρειάζεται να πατήσετε και κατευθείαν μπορείτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική μέσα από ένα «φορητό» Sub. Η SONOS θέλοντας να δημιουργήσει μια διαφήμιση, δημιουργώντας με το ηχείο το φαινόμενο:non-Newtonian fluid

δηλαδή ρίχνοντας ένα υγρό πάνω στο ηχείο, αρχίζουν και δημιουργούνται διάφορα «σχήματα» με αυτό το υγρό.

Σας παραθέτω το βίντεο :

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ στην τιμή των 699€

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll