ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Snooze Dock: To ξυπνητήρι του iPhone

Δημοσιευμένη Εικόνα

To νέο Aluminum Snooze έχει κατασκευαστεί στην Αμερική από καθαρό ανοδιομένο αλουμίνιο ούτως ώστε να πετύχει το αποτέλεσμα του φινιρίσμτος που έχει MacBook. Χάρη στην λεία επιφάνεια του σχεδιασμού του και της πολύ καλής εφαρμογής Snooze με την ένδειξη της ώρας είναι στην πραγματικότητα κάτι παραπάνω από μια λύση ξυπνητηριού δίπλα στο κρεβάτι σας.
Δημοσιευμένη Εικόνα
Η ποικιλία των επιλογών από ξύλο περιλαμβάνει:

– Σατινέ τελείωμα που το ονομάζουμε “Natural”
– Σκούρο φινίρισμα που το ονομάζουμε “Midnight”
– Απαλό λευκό φινίρισμα που το ονομάζουμε “Daylight”

Για το Snooze Natural και το Aluminum Snooze, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των Pillow White ή Shut-Eye Black για την πάνω λαστιχένια snooze bar.
Δημοσιευμένη ΕικόναΔημιουργεί ένα «σπιτικό» για το iPhone σας αλλά μπορείτε να χρησιμοποιηθεί και με συνδεδεμένο το καλώδιο του, έτσι λοιπόν δίνουμε ένα τέλος στο να πεταχτεί από το κομοδίνο σας κατά λάθος ή ακόμη και να το κλείσετε κατά λάθος. Το Snooze σας επιτρέπει το ίδιο αθόρυβα να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι όπως επίσης και να απορρίψετε μια εισερχόμενη κλήση.

Όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με το πρόβλημα.. Κλείνουμε το ξυπνητήρι, είμαστε ακόμη θολωμένοι από τον ύπνο και προσπαθούμε να βρούμε με δυσκολία το σωστό κουμπί για το ξυπνητήρι παρασέρνοντας το και αυτό μαζί κάτω από το κομοδίνο μας. Πριν iPhones, απλά με ένα χτύπημα πάνω στο ξυπνητήρι μας λύναμε το πρόβλημα.. Ε λοιπόν αυτό είναι! Ένα τεράστιο snooze στο iPhone είναι η λύση!

Από την ιδέα στο προϊόν

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε το Snooze με μια έρευνα σε υπάρχοντα ξυπνητήρια. Υπήρχαν μερικά πολύ καλά αλλά τίποτα με την χρηστικότητα και το στυλ που θέλαμε. Πριν φτάσουμε στον σχεδιασμό καταλήξαμε στα παρακάτω κριτήρια-οδηγούς για το προϊόν που θέλαμε.

• Να μπορεί εύκολα να απενεργοποιεί το ξυπνητήρι του iPhone
• Να είναι ελκυστικό για να ταιριάζει με το iPhone 4/4S σας
• Να μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί ακόμη και κατά την φόρτιση του iPhone μας
• Να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και με μια  Apple Bumper Case

 

Δημοσιευμένη Εικόνα
Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll