ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Slate Mobile AirDesk |Πόσα θα δίνατε για έναν ξύλινο δίσκο με τρύπες;

Αναρωτιόμαστε εάν θα πληρώνατε 100$ για ένα κομμένο ξύλο διάτριτο, Όχι; είστε σίγουροι, μήπως η απάντησή σας ήταν βιαστική, Το λέμε γιατί στην πραγματικότητα το συγκεκριμένο αξεσουάρ προσέλκυσε 349 χρήστες οι οποίοι επένδυσαν από 68$ έως 98$ για προπαραγγελία του Slate Mobile AirDesk ως project στο Kickstarter.

Είναι στην ουσία ένας ξύλινος δίσκος για φορητούς υπολογιστές όπου σας επιτρέπει να κρατήσετε με ευκολία το laptop στα πόδια σας. Αρκετές φορές  δουλεύω με το Macbook Pro στα πόδια μου αλλάζοντας περιβάλλον από το γραφείο στο καθιστικό. Η αλήθεια είναι πως από τη θερμοκρασία δεν μπορώ να δουλέψω για αρκετή ώρα έτσι. Το Slate θα ήταν χρήσιμο σε τέτοιες περιπτωσεις καθώς προσδίδει μια εργονομική θέση για το laptop σας κι επιπλέον διαθέτει mouse pad και μία βάση για το iPhone ή το iPad σας, ώστε να μη χρειαστεί να σηκώνεστε για να απαντήσετε.

Δείτε το Video και θα καταλάβετε γιατί κάποιοι έδωσαν τα χρήματα, εγώ πάντως 100$ για ένα ξύλο με τρύπες δεν θα τα έδινα με τίποτα!

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll