Μία παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια έχει ξεκινήσει από την Apple με τίτλο «Shot on iPhone 6» στην οποία συμμετέχουν 77 φωτογράφοι, 70 πόλεις σε 24 χώρες, όπου η συσκευή iPhone 6, παρουσιάζεται σε περιοδικά, εφημερίδες, διαφημιστικές πινακίδες, αφίσες διέλευσης και πολλά άλλα.

Αυτή η εμπορική πρωτοβουλία ευρείας κλίμακας έχει ξεκινήσει και εξαπλώνεται αυτή την εβδομάδα, σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, την Ταϊλάνδη, τη Μαλαισία, το Τοκίο, και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ένας μεγάλος αριθμός διαφημίσεων της καμπάνιας «Shot for iPhone 6», έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν και στα social media, Twitter και Instagram τις τελευταίες ημέρες, με στιγμιότυπα από οπισθόφυλλα περιοδικών, όπως το Νew Yorker, οριζόντιας διάταξης αφίσες στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στον σταθμό του μετρόστο Euston Square, στη Μαλαισία στην πόλη Bangsar, διαφημιστικές πινακίδες στο Λος Άντζελες και στο Τορόντο και σε ολόκληρη πλευρά ουρανοξύστη στο Ντουμπάι.

Η φωτογραφική καμπάνια ξεκίνησε με το promoting της Apple world gallery of photos οι οποίες συλλήφθηκαν από συσκευή iPhone 6, και κοσμούν την αρχική σελίδα από το Σαββατοκύριακο, κάνοντας χρήση των εφαρμογών Instagram, Snapseed, VSCO Cam, Fikterstorm Neue, Camera+ και το Adobe Photoshop Express οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για την επεξεργασία και το φιλτράρισμα των φωτογραφιών. Η πλειοψηφία αυτών, παρέχουν ως θέμα, εξωτερικούς χώρους και απαρτίζονται από βουνά ερήμους, λίμνες και καταρράχτες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροAPPLE WATCH |Εκδήλωση της Apple στις 9 Μαρτίου 2015
Επόμενο άρθροSafari |Ασύλληπτες mini συμβουλές και κόλπα στο iOS 8
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here