Η Apple απέστειλε τις προσκλήσεις για το September 2014 iPhone event κι εμείς θα σας μεταδώσουμε την εκδήλωση σαν να είσαστε εκεί. Για αρχή σας παρουσιάζουμε και σας διαθέτουμε προς download για iPhone, iPad και Mac, υπέροχα wallpapers που ανακαλύψαμε στην ιστοσελίδα iMore, ώστε να μπείτε όσοι από εσάς επιθυμείτε στο πνεύμα της εκδήλωσης.

Τα Wallpapers  είναι συμβατά με όλες τις τρέχουσες Apple συσκευές, αλλά είναι εφικτό το μεγαλύτερο από αυτά, να το κάνετε resize και για τις επερχόμενες συσκευές, εάν σκοπεύετε να το διατηρήσετε και στο iPhone 6 ή στο iWatch (λέμε τώρα). Αδράξτε την ευκαιρία και κατεβάστε από τα παρακάτω links τα wallpapers. H 9η Σεπτεμβρίου πρόκειται να εξελιχθεί ως μία μεγάλη βραδιά. Μείνετε συντονισμένοι στο APPLETEAM.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροFlint Center |30 χρόνια μετά η Apple επιστρέφει! (Ανακοίνωση του πρώτου Mac by Steve Jobs)
Επόμενο άρθροiOS 8 Προεπισκόπηση |Νέα εμφάνιση
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here