ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Scan – άρεις συνεχώς; Scanbox turns your iPhone to a portable scanner

Τι είναι το Scanbox?

To Scanbox είναι μια πολύ εύκολη στην χρήση, προσιτή και απίστευτα εύχρηστη συσκευή που χρησιμοποιεί την κάμερα του Smartphone σας για να σκανάρει με απίστευτα πολύ καλή ανάλυση. Είναι πολύ εύκολο να την προγραμματίσετε καθώς επίσης και πολύ εύκολη στην μεταφορά της, αφού χωράει στην τσάντα ή τον χαρτοφύλακα σας.

To Scanbox είναι μια πολύ εύκολη στην χρήση, προσιτή και απίστευτα εύχρηστη συσκευή που χρησιμοποιεί την κάμερα του Smartphone σας για να σκανάρει με απίστευτα πολύ καλή ανάλυση. Είναι πολύ εύκολο να την προγραμματίσετε καθώς επίσης και πολύ εύκολη στην μεταφορά της, αφού χωράει στην τσάντα ή τον χαρτοφύλακα σας.

Το Scanbox γεννήθηκε σαν ιδέα όταν είδαμε ότι χρειαζόμασταν scanner για τα έγγραφα μας τόσο συχνά, αλλά δυστυχώς τα παραδοσιακά scanner γραφείου είναι πολύ ογκώδη, ακριβά και δυσκίνητα για την περιστασιακή χρησιμότητα τους. Κόβουν τον χώρο στο γραφείο μας, απαιτούν από εσάς να εγκαταστήσετε οδηγούς και αναβαθμίσεις και απαιτούν την χρήση ενέργειας (ρευμα/πρίζα) για να λειτουργήσουν, τελικά. Το Scanbox από την άλλη μπορεί να εγκατασταθεί και να πακεταριστεί μέσα σε δευτερόλεπτα.

Εδώ θα δείτε μια μικρή συλλογή από άρθρα σχετικά με το Scanbox στο δίκτυο:

Mashable
http://mashable.com/…er-kickstarter/
Wired – Kickstarter of the Week
http://www.wired.com…or-smartphones/
Gizmag
http://www.gizmag.co…-scanner/22568/
Cult of Mac
http://www.cultofmac…er-for-just-15/
Gigazine (Japan)
http://gigazine.net/…120522-scanbox/

Εμείς (Phil Bosua, Ben Hillier and Luke Allen) έχουμε σχεδιάσει ξανά και ξανά το Scanbox αμέτρητες φορές τους τελευταίους 3 μήνες, συνεχώς κάνοντας το πιο εύκολο στη χρήση και βεβαιώνοντας την λειτουργία του σε κάθε περίπτωση. Τώρα είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε το Scanbox σε παραγωγή.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειαζόμαστε την βοήθεια σας.

Γιατί το χρειάζομαι?

Λοιπόν εάν έχετε βρεθεί πολλές φορές σε θέση να χρειάζεστε να σκανάρετε μια φωτογραφία ή ένα έγγραφο αλλά δεν θέλετε να καταλάβετε πολύτιμο χώρο σε κάποιο παγκάκι με ένα παλιομοδίτικο και δύσχρηστο scanner παλιάς τεχνολογίας, για να σκανάρετε και ταχυδρομήσετε το έγγραφό σας, τότε το Scanbox είναι αυτό που χρειάζεστε!

Το Scanbox έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται σχεδόν όλους τους συνδυασμούς φωτισμού για να σας δίνει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.
Το Scanbox όμως έχει τόσες άλλες χρησιμότητες:

 • Ψηφιοποιεί τις αποδείξεις σας
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή παρουσιάσεων
 • Προγραμματισμένο για να αναγνωρίζει πρόσωπα όταν σκανάρετε φωτογραφίες
 • Σκανάρει αντικείμενα τρισδιάστατα (ιδανικό για φωτογραφίες προϊόντων στο e-Bay)
 • Σκανάρει σελίδα από βιβλίο
 • Μπορεί να μετατρέψει το τηλέφωνό σας σε φωτοαντιγραφικό μηχάνημα

Το Scanbox είναι επίσης πολύ εύκολο στην μεταφορά του. Μπορεί να γίνει τελείως επίπεδο για να χωρέσει στην τσάντα σας και είναι σχεδόν άφθαρτο. Όταν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσετε απλά το ξεδιπλώνετε και αφήνετε τους πολύ ισχυρούς μαγνήτες του να το συγκροτούν ενωμένο.

Τι παίρνω?

Το Scanbox έρχεται σε επίπεδο πακέτο για την διευκόλυνση σας και είναι έτοιμο για συναρμολόγηση. Κάθε Scanbox είναι τυπωμένο, με τσακισμένες πτυχές και σε επίπεδη συσκευασία. Όλα τα αυτοκόλλητα, οι μαγνήτες και οι οδηγίες συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία.

Με το Scanbox Plus σας παρέχουμε επιπλέον ένα σετ από φωτάκια led για να μπορείτε έτσι να απομακρύνετε τυχόν σκιές που μπορεί να εμφανιστούν στα σκαναρισμένα αρχεία σας.

Και οι δυο τύποι διατίθενται σε μια ποικιλία χρωμάτων και έτσι για πλάκα κ μόνο μπορείτε να βάλετε άλλο χρώμα στο πάνω μέρος της συσκευής. (κόκκινο, μπλε, ροζ, πράσινο, μαύρο και πορτοκαλί)

Τι είναι τα POPS και τα WHISTLES που παίρνω μαζί με το Scanbox plus?

To Scanbox είναι τελείως κλειστό με ένα επιπλέον κομμάτι στην πίσω πλευρά. Το τελείως λευκό εσωτερικό του βοηθάει την διάχυση του φωτός και μειώνει την αντανάκλαση του φακού ενώ μεγιστοποιεί την ζωντάνια των χρωμάτων

Επιπλέον συμπεριλαμβάνονται ένα σετ από Led φωτάκια με καλώδια έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Scanbox παντού.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το Scanbox είναι σχεδιασμένο για να χωράει φωτογραφίες και έγγραφα μέγιστης διάστασης Α4.

Οι διαστάσεις του όταν συναρμολογηθεί είναι:

 • Ύψος: 310 mm
 • Πλάτος: 310 mm
 • Βάθος: 230 mm

Οι διαστάσεις του Scanbox διπλωμένο:

 • Ύψος: 5 mm
 • Μήκος: 310 mm
 • Βάθος: 230 mm

Με ποιες συσκευές «συνεργάζεται» το Scanbox?

To Scanbox είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί με Smartphones ειδικά το iPhone 4 & 4s
Αλλά δουλεύει το ίδιο καλά και με οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει κάμερα στην πίσω πλευρά

Γιατί χρειάζεστε μετρητά?

Ο στόχος της επιδότησης μας είναι τα $12.500 και είναι έτσι υπολογισμένα ούτως ώστε να φτάσουν για να πληρωθούν τα εργαλεία και τα υλικά που θα χρειαστούν για την πρώτη παραγωγή και το πακετάρισμα τους. Για να τα κόψουμε, να τα τυπώσουμε και να διπλώσουμε το Scanbox σε πολλές στρώσεις ούτως ώστε να γίνει ανθεκτικό χρειαζόμαστε μια διαδικασία που λέγεται “offset” τύπωμα και για να το κάνουμε αυτό σε μια λογική τιμή χρειάζεται να τυπώσουμε μια ελάχιστη ποσότητα των 1000τεμαχίων. Επίσης χρειαζόμαστε να προμηθευτούμε τουλάχιστον 20.000τεμ πολύ ισχυρών μαγνητών έτσι ώστε το Scanbox να μπορεί να κουμπώνει και να ξεκουμπώνει εύκολα.

Πότε θα το πάρω?

Σας είμαστε τόσο ευγνώμονες εδώ στην KS κοινότητα που κάνετε το όνειρο μας πραγματικότητα και είμαστε μόνο 10 ημέρες μέσα στο project. Τώρα έχουμε καταφέρει να πετύχουμε το σκοπό μας και η διαδικασία παραγωγής θα ξεκινήσει αμέσως μετά την προθεσμία του KS. Ευχόμαστε να μπορέσουμε να αποστείλουμε τα πρώτα μέσα στον Ιούλιο/Αύγουστο 2012. Θα σας ενημερώσουμε για το πώς προχωράει η παραγωγή με σχετικές ενημερώσεις κατά τιν διάρκεια της όλης διαδικασίας. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε.

Τι άλλο?

Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές τηλεφώνων που θα αναβαθμίσουν την λειτουργία του Scanbox. Προτείνουμε το CamScanner+ σαν τον ιδανικό συνεργάτη της συσκευής. Σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε OCR scans με απευθείας αποθήκευση σε PDF, δημιουργεί επιλογή πολλαπλών σελίδων σε σκαναρίσματα εγγράφων και μπορείτε επίσης να τα ανεβάσετε απευθείας στα Google Docs. Σημείωση: Δεν συνεργαζόμαστε με την CamScanner+ σε κανένα επίπεδο, απλά λατρεύουμε τον τρόπο με τον οποίο η εφαρμογή μπορεί να συνεργαστεί με την συσκευή μας (έχουμε δοκιμάσει σχεδόν ότι υπάρχει)

Σας ευχαριστούμε
Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για την βοήθεια σας!

Επικοινωνήστε ελεύθερα με τυχόν ερωτήσεις στο info@limemouse.com και να σιγουρευτείτε ότι έχετε ενημερώσει όλους τους φίλους σας σε Facebook & Twitter να μας βοηθήσουν να κάνουμε αυτό το project πραγματικότητα

Η πατέντα του Scanbox εκκρεμεί.

(from Kickstarter.com)

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll