ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Satechi : Portable Energy Station

Δημοσιευμένη Εικόνα

Καθέ τρεις και λιγο κοιτάμε γύρω μας και βλέπουμε νέα προϊόντα που μας προσφέρουν επιπλέον ενέργεια για την μπαταρία μας από την ήδη υπάρχουσα. Εχθές ένας κατασκευαστής αξεσουάρ με την επωνυμία Satechi μας παρουσίασε το Portable Energy Station, ένα σχετικά ακριβό πακέτο ($49.95) αλλά με τεράστια δυνατότητα ενίσχυσης της μπαταρίας μας

Όπως το Μophie juice pack powerstation στα $99.95 , το Portable Energy Station διαθέτει 2 θύρες φόρτισης επιτρέποντας σας έτσι να φορτίζεται 2 συσκευές ταυτόχρονα. Ωστόσο η Satechi έχει καταφέρει να μειώσει τα 10,000 mAh ενέργειας μέσα σε αυτή την συσκευή, που σημαίνει απλά 4,000 mAh περισσότερα (!) από το Μophie . Μια από τις δυο θύρες του Portable Energy Station μπορεί να διαθέσει 1 Amp (αρκετό για να φορτίσει ένα iPhone ή iPod touch), ενώ η άλλη διαθέτει 2 Amps και μπορεί να φορτίσει ένα iPad.

Με όλη αυτήν την ενέργεια που μας προσφέρει το Portable Energy Station είναι εκπληκτικό ακόμη το πόσο ελαφρύ είναι. Ζυγίζει μολις 7.4 ounces, και έχει διαστάσεις 5.5″ x 2″ x .75″. Το Portable Energy Station της Satechi είναι διαθέσιμο από σήμερα.

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll