ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Sammy Screamer |Ένας ανιχνευτής κίνησης ελεγχόμενος από το iPhone σας!

Τα ψέματα τελείωσαν παιδιά! αναφέρομαι στα μικρά παιδιά καθώς οι γονείς θα είναι πιο ήσυχοι έχοντας τον έλεγχό σας. Μία εταιρεία με τίτλο BleepBleeps δημοσίευσε στο Kickstarter ένα project εν ονόματι Sammy Screamer, την πρώτη από πολλές συσκευές οι οποίες σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν να ελέγξουν καλύτερα τα μικρά παδιά τους.

Ο Sammy Screamer είναι ένας ανιχνευτής κίνησης ο οποίος ελέγχεται από το iPhone, iPad ή Android συσκεύες. Είναι σχεδιασμένος να παράγει δυνατό θόρυβο όταν μετακινείται, γι αυτό μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε μία πόρτα, στο ξυγείο σας, σε ένα πλαστικό κουτί όπου φυλλασετε τα μισκότα ή όπου αλλού επιθυμείτε ώστε να παρακολουθείτε χωρίς να χρειαστεί να επιβλέπετε.

Αυτό είναι το ωραίο  της υπόθεσης  και η εταιρεία κατάφερε να συγκεντρώσει έως τώρα 59,000 δολάρια, 3 φορές πάνω από τον αρχικό στόχο των 20,000$ μέσα σε 16 ημέρες μόνο. Εάν σαςν ενδιαφέρει να επενδύσετε στο συγκεκριμένο project, υπάρχουν πολλές επιλογές ακόμη ώστε να αποκτήσετε ένα από τις πρώτες συσκευές που θα ακολουθήσουν, Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα και πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια εδώ.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll