ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Robotic Girl |Πείτε μου, έχετε ξαναδεί πιο αλλόκοτο iPhone Dock;

Έχουμε δει εκατοντάδες αξεσουάρ για το iPhone την τελευταία εξαετία, αλλά αυτό το πράγμα είναι μοναδικό. Και αλλόκοτο. Ίσως και λίγο φοβιστικό… Ονομάζεται Robotic Girl και είναι έργο του Αμερικανού γλύπτη Mark Robert Ricci. Έχει ύψος1,17μ. και μέσα από τη «σάρκα» από fiberglass κρύβει έναν μεταλλικό σκελετό. Η εν λόγω ρομποτική κυρία φιλοξενεί το iPhone στον γοφό της όχι μόνο για να το φορτίσει, αλλά και για να παίξει δυνατά τη μουσική που αποθηκεύετε σε αυτό. Πως; Μα, φυσικά, με τα δύο Bluetooth ηχεία που κρύβει στα σπλάχνα της!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, διαθέτει και LED φωτάκια που αλλάζουν χρώματα, ενώ κουνάει και το κεφάλι της ακολουθώντας τον ρυθμό του εκάστοτε τραγουδιού. Και το κερασάκι στην τούρτα; Η καουμπόικη ζώνη με την αγκράφα «Texas Ranger» και το πλαστικό πιστόλι. Πραγματικά δεν βγάζει νόημα όλο αυτό! Πριν βιαστείτε να αποκτήσετε αυτό το κελεπούρι έναντι 4.800 ευρώ στη σελίδα του Ricci στο eBay, δείτε το video που ακολουθεί…

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll