Ταυτόχρονη παρουσίαση σχεδιάζει η Apple για τη wearable συσκευή της, μαζί με το iPhone 6  στις 9 Σεπτεμβρίου, αναφέρει το Re/Code. Η ιστοσελίδα είχε ασχοληθεί και  παλαιότερα με προγνώσεις γράφοντας πως η Apple είχε προγραμματίσει να ανακοινώσει το φημολογούμενο iWatch σε εκδήλωση ενημέρωσης στα μέσα Οκτωβρίου Τώρα λέει πως τα σχέδια άλλαξαν:

[quote_box_center]

Remember back in June when I said Apple hoped to schedule a special event in October to show off a new wearable device? Remember how I also said this: «Could things change between now and fall? That’s certainly possible.» Turns out that was a prescient hedge, because things have changed. Apple now plans to unveil a new wearable alongside the two next-generation iPhones we told you the company will debut on September 9th.

[/quote_box_center]

Συμφωνα με ο Re/Code η συσκευή «make good use» (θα είναι βελτιστοποιημένη) τόσο με το HealthKit όσο και με το HomeKit, δύο σύνολα εργααλείων APIs τα οποία εισήχθησαν κατά τη διάρκεια του WWDC. Τό πρώτο αναμένεται να συνδέσει μέσω του λειτουργικού iOS 8 και την εφαρμογή Health, η οποία επικεντρώνεται στην υγεία και στην καλή φυσική κατάσταση ενώ η εργαλειοθήκη HomeKit είναι μια πλατφόρμα οικιακού αυτοματισμού η οποία σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν ένα σύνολο συνδεδεμένων συσκευών.

Αν η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μία wearable συσκευή τον Σεπτέμβριο, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει. Δεδομένης της έλλειψης διαρροών οι φήμες δείχνουν πως αναμένεται προς το τέλος του 2014 ή στις αρχές του 2015. Πολυ πιθανό λοιπόν να ανακοινωθεί η συσκευή πολύ πριν κυκλοφορήσει στην αγορά.

Η επερχόμενη wearable συσκευή της Apple φέρει το όνομα iWatch, όπως εικάζεται από τις διάφορες tech ιστοσελίδες, αλλά δεν έχει καταστεί σαφές αν η Αpple αποκαλέσει τελικά τη συσκευή της έτσι κατά την ανακοίνωσή της. Το iWatch θα είναι μία συσκευή η οποία θα φοριέται στον καρπό και αναμένεται σε πολλαπλά μεγέθη με πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα, για όλα τα βαλάντια. Μία σειρά από αισθητήρες υγείας και καλής φυσικής κατάστασης θα είναι ενσωματωμένοι στη συσκευή υπολογίζοντας και καταγράφοντας την ποιότητα του ύπνου, του καρδιακού ρυθμού και πολλών άλλων δεικτών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΛεπτότερο MacBook αναμένεται από την Apple προς το τέλος του έτους ή αρχές του επομένου
Επόμενο άρθροiOS 8 Προεπισκόπηση |Μηνύματα
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here