ΑΞΕΣΟΥΑΡ

QUADOCTA ξύλινες iPhone θήκες

Έχουμε παρουσιάσει κατά καιρούς πολλές θήκες για το iPhone ή το iPad σας, αλλά ομολογουμένως οι θήκες της Quadocta είναι από τις πιο παράξενες, ιδιαίτερες και ποιοτικές που έχουμε συναντήσει. Πρόκειται για υλοποιήσεις από υψηλής ποιότητας ξύλο bamboo για μικρό βάρος και τέλεια εφαρμογή αφού το συγκεκριμένο ξύλο έχει και αρκετή ελαστικότητα.

Πραγματικά ξεχωριστές οι θήκες διατίθονται σε πάρα πολλούς χρωματισμούς και σχέδια που σίγουρα θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Σίγουρα είναι λίγο εξεζητημένες και θα πρέπει ο ιδιοκτήτης τους να μπορεί να τις “υποστηρίξει” αλλά δίνουν έναν άλλον αέρα στο κινητό.

Σε πολλούς σίγουρα δε θα αρέσουν αφού η υπόθεση “ξύλο” δεν συμβαδίζει με την τεχνολογία αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν δείχνουν άκρως ποιοτικές και ότι δεν αφήνουν μια γεύση “πολυτέλειας”.

Αν και διανύουμε περιόδους κρίσης όσοι γουστάρετε “ξυλοεπένδυση” προσέλθετε. Διατίθονται σε διάφορες τιμές από τα 30 δολλάρια μέχρι τα 70 και βάλε ενώ στο site της εταιρείας (δείτε εδώ) θα βρείτε πληθώρα από ενδιαφέρονται και εξεζητημένα αξεσουάρ και για iPad αλλά και άλλες Apple συσκευές.

 

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll