ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

QUADOCTA ξύλινες iPhone θήκες


APPLETEAM Authors
QUADOCTA ξύλινες iPhone θήκες
Δημοσιεύτηκε από APPLETEAM Authors

Έχουμε παρουσιάσει κατά καιρούς πολλές θήκες για το iPhone ή το iPad σας, αλλά ομολογουμένως οι θήκες της Quadocta είναι από τις πιο παράξενες, ιδιαίτερες και ποιοτικές που έχουμε συναντήσει. Πρόκειται για υλοποιήσεις από υψηλής ποιότητας ξύλο bamboo για μικρό βάρος και τέλεια εφαρμογή αφού το συγκεκριμένο ξύλο έχει και αρκετή ελαστικότητα.

Πραγματικά ξεχωριστές οι θήκες διατίθονται σε πάρα πολλούς χρωματισμούς και σχέδια που σίγουρα θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Σίγουρα είναι λίγο εξεζητημένες και θα πρέπει ο ιδιοκτήτης τους να μπορεί να τις “υποστηρίξει” αλλά δίνουν έναν άλλον αέρα στο κινητό.

Σε πολλούς σίγουρα δε θα αρέσουν αφού η υπόθεση “ξύλο” δεν συμβαδίζει με την τεχνολογία αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν δείχνουν άκρως ποιοτικές και ότι δεν αφήνουν μια γεύση “πολυτέλειας”.

Αν και διανύουμε περιόδους κρίσης όσοι γουστάρετε “ξυλοεπένδυση” προσέλθετε. Διατίθονται σε διάφορες τιμές από τα 30 δολλάρια μέχρι τα 70 και βάλε ενώ στο site της εταιρείας (δείτε εδώ) θα βρείτε πληθώρα από ενδιαφέρονται και εξεζητημένα αξεσουάρ και για iPad αλλά και άλλες Apple συσκευές.

 

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ACCESSORIES

iKid: Μια θήκη για να προστατεύεται το iPad σας από τα μικρά σας παιδιά.

Σίγουρα κάποιοι από εσάς έχετε παιδάκια σε μικρή ηλικία και τους έχετε βάλει κάποιους «περιορισμούς» για τις iDevices σας και ειδικότερα για το iPad μιας και είναι μεγαλύτερο και...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
ACCESSORIES

iPhone Skin φτιαγμένο από αληθινό ξύλο μηλιάς

Μετά από πολλές προσπάθειες για την δημιουργία διαφόρων άλλων προϊόντων τελικά κατέληξα σε αυτό το iPhone skin φτιαγμένο από αληθινό ξύλο μηλιάς. Ήθελα να κρατήσω τον σχεδιασμό...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Font Resize
Αρέσει σε %d bloggers: