ΑΞΕΣΟΥΑΡ

PowerUp 3.0 |Ελέγξτε την πτήση ενός χάρτινου αεροπλάνου με το iPhone/iPad σας

Εάν ο προϋπολογισμός σας δεν φτάνει να αγοράσετε ένα Drone, παρόλο που ενδιαφέρεστε για ιπτάμενες μηχανές, το χάρτινο αεροπλανάκι με ένα bluetooth Smart module ίσως είναι το εισιτηριό σας για να κατακτήσετε τους ουρανούς! Είναι ένα από τα όνειρά μου να αποκτήσω ένα Parrot AR Drone και να ελέγχω την πτήση του με το iPhone ή το iPad.

Αν και το κόστος του είναι απαγορευτικό (299$), οφείλω να παραδεχθώ πως αξίζει τα χρήματά του για τη διασκέδαση που προσφέρει σε όλη την οικογένεια! Μια ιπτάμενη μηχανή δε χρειάζεται όμως να την πληρώσετε τόσο ακριβά, αν και μέχρι στιγμής δεν υπήρχαν οικονομικότερες λύσεις. Το τελευταίο PowerUp 3.0 που ολοκλήρωσε τον χρόνο παραμονής του στο Kickstarter, αναζητώντας 50000$, συγκέντρωσε το ασύλληπτο ποσό των 1,200.000$.

Ας δούμε όμως τι είναι το PowerUp 3.0:

Πρόκειται για ένα μικρό Smart kit τεχνολογίας bluetooth με έλικα, το οποίο συνόδευεται από έναν ελαφρύ άξονα. Σκεφτείτε λοιπόν έναν πραγματικά έξυπνο σκελετό ο οποίος χρειάζεται ένα ακόμη πράγμα: Nα δημιουργήσετε ένα χάρτινο αεροπλανάκι. H συσκευή των 30$ κι ένα κομμάτι χαρτί, σας δίνει τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε χρησιμοποιώντας ένα iPhone ή iPad.

Για να είμαστε δίκαιοι, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μία μονάδα των 30$ με ένα χάρτινο αεροπλανάκι, με το 300$ drone, σε καμία περίπτωση. Αλλά είναι χαμηλού κόστους εναλλακτική λύση για μία διασκεδαστική εμπειρία. Η ακτίνα πλοήγησης περιορίζεται στα 55 μέτρα. (το Parrot  χρησιμοποιεί WiFi έχοντας ευρύτερο φάσμα). Η διάρκεια πτήσης του κατασκευασμένου μας αεροπλάνου, με μία μόνο φόρτιση, αρκεί για περίπου 10 λεπτά.

Αυτό είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό εάν σκεφτείτε πως η μπαταρία που φέρει το PowerUp έχει το μέγεθος κέρματος 20 λεπτών περίπου. Στα μελλοντικά σχέδια του δημιουργού είναι η προσάρτηση μίας κάμερας, δυνατότητα λειτουργίας πολλαπλών αεροπλάνων με την ίδια συσκευή, καθώς και Game αερομαχίας. Παρακολουθήστε το Video και αν σας ενδιαφέρει, δεν έχετε παρά να περιμένετε να βγει στην ευρεία αγορά!

PowerUp 3.0

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll