ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Power pot X |Εκμεταλευτείτε την ενέργεια που χάνεται

Το PowerPot είναι μια θερμοηλεκτρική γεννήτρια. Αυτό σημαίνει ότι μετατρέπει τη θερμότητα άμεσα σε δύναμη που μπορεί να φορτίσει οποιαδήποτε USB συσκευή χειρός. Το PowerPot είναι απλό στη χρήση: απλά προσθέστε νερό και τοποθετήστε το σε μια πηγή θερμότητας. Συνδέστε τη συσκευή σας, στο αυθεντικό από τις φλόγες καλώδιο φόρτισης και παρακολουθήστε το να φορτίζει τόσο γρήγορα όσο χρειάζεται στην πρίζα σας.
Το PowerPot λειτουργεί θαυμάσια στη μεγάλη ποικιλία πηγών θερμότητας συμπεριλαμβανόμενου: γκαζάκια, φωτιές, σόμπες ξύλου, προπάνιο / βουτάνιο, φυσικό αερίου, και ακόμη θερμές πηγές.

Το PowerPot είναι ο τέλειος σύντροφος για κατασκηνωτές, κυνηγούς, και για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης! Το PowerPot είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στη φωτιά, και φορητό – ζυγίζει μόλις 500g! Σε αντίθεση με ηλιακά κάτροπτα, λειτουργεί ανά πάσα στιγμή, ακόμα και σε κακές καιρικές συνθήκες, το βράδυ, και σε εσωτερικούς χώρους! Είναι κάτι περισσότερο από ένα φορτιστή iPhone το PowerPot μπορεί να φορτίσει οποιοδήποτε smartphone, GPS, GoPros, ψηφιακές κάμερες, φώτα, προβολείς, ραδιόφωνα, συσκευές καθαρισμού νερού κτλ. Πρόσφατα ανέβηκε στο Kickstarter  προκειμένου να χρηματοδοτηθεί για τη νέα έκδοση των 10 Watts κι από ό,τι φαίνεται θα το επιτύχει. Όσοι απο εσάς ενδιαφέρεστε να την αποκτήσετε, επισκεφθείτε την επίσημη Ιστοσελίδα στα ελληνικά, και κάνετε την αγορά σας!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll