ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Pioneer |Παρουσίαση Car Audio με υποστήριξη CarPlay στα 600$

Χθες στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι,   η Pioneer ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα CarPlay  σε υπάρχοντα car audio. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο κατασκευαστής παρουσίασε το AppRadio 4 smartphone receiver σε ένα stand, το οποίο καταγράφηκε από την ιστοσελίδα Mac4Ever.

Mε προτεινόμενη τιμή στα 600$ το νέο AppRadio 4 (SPH-D120), τοποθετείται, ως το χαμηλότερο σε κόστος audio της Pioneer, με δωρεάν υποστήριξη CarPlay και Siri Eyes στην αγορά. Το σύστημα προβάλλει στο ταμπλό πληροφορίες πλοήγησης, μηνύματα και πολλά άλλα. Η εταιρεία ανέβασε επίσης ενός λεπτού video – το οποίο και σας το παραθέτουμε – και δείχνει αξιοπρεπή ανταπόκριση των υπηρεσιών της Apple με γνώμονα το interface, στην οθόνη αφής του δέκτη.

Η Pioneer είναι από του πρώτους κατασκευαστές audio αυτοκινήτου, η οποία έχει προσθέσει υποστήριξη CarPlay, επιτρέποντας στους χρήστες να εγκαταστήσουν την τεχνολογία της Apple, σε υπάρχοντα μοντέλα αυτοκινήτων. Εδώ να σημειώσουμε πως η υπηρεσία της Αpple αναμένεται να κυκλοφορήσει σε νέα μοντέλα αυτοκινήτων από αρκετούς κατασκευαστές αυτοκινήτων. όπως Ferrari, Mercedes-Benz, Volvo, BMW, Ford, Hyundai, GM, Honda και άλλοι.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll