Το Phot.oLab είναι η πιο ολοκληρωμένη & εύχρηστη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας. Με το Phot.oLab μπορείτε να προσθέσετε πανέμορφα εφέ, φίλτρα, σχήματα, textures και άλλα πολλά στις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Mία ελληνική πρόταση με πάρα πολλές δυνατότητες.

Ξεκινώντας από τα χαρακτηριστικά τυπογραφίας, συναντούμε τη δυνατότητα προσθήκης αγαπημένων φράσεων από μια μοναδική συλλογή backgrounds, καθώς και την προσθήκη αδιαφάνειας στα κείμενά σας. Επιλέξτε αυτοκόλλητα και μάσκες επικάλυψης από διάφορες συλλογές και προσθέστε τα, άμεσα στις φωτογραφίες σας, διαμορφώνοντας την αδιαφάνεια. Στις λειτουργίες θα πρέπει να αναφέρουμε και την εφαρμογή υπέροχων υφών και την περιστροφή αυτών στη θέση που επιθυμείτε.

Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα γεωμετρικό σχήμα, μπορείτε να το πράξεετε μέσα από την εφαρμογή, να ρυθμίσετε την αδιαφάνεια των σχημάτων και να αλλάξετε το χρώμα τους. Με το Phot.oLab μπορείτε να προσθέσετε υπέροχα επαγγελματικά φίλτρα από μία καταπληκτική συλλογή, δίνοντας μοναδική εμφάνιση στα αριστουργήματά σας.

Pυθμίστε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, τον κορεσμό και το exposure, από μία ολοκληρωμένη ενότητα προσαρμογής. Οι δυνατότητες που σας δίνει οι εφαρμογές είναι αμέτρητες. Να μην ξεχάσουμε τη δυνατότητα προσαρμογής θεμάτων, την εξαγωγή φωτογραφιών απευθείας από την βιβλιοθήκη της συσκευής σας, ώστε να τις μοιραστείτε στο Instagram, στο Facebook, στο Twitter ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Επιπλέον μπορείτε να τη μοιραστείτε μέσω email, WhatsApp, SMS ή να την ανοίξετε μέσω άλλων εφαρμογών. Ας δούμε συνοπτικά τα χαρακτηριστικά:

  • Τυπογραφία
  • Αυτοκόλλητα
  • Textures
  • Σχήματα
  • Επαγγελματικά φίλτρα
  • Επαγγελματικά Modules
  • Άλλες λεπτομέρειες

Η εφαρμογή είναι εδώ και ερικές ημέρες διαθέσιμη και μπορείτε να την κατεβάσετε από το App Store. Eάν επιθυμείτε να τη δοκιμάσετε, ο develeper Παπαδάκης Κώστας, σε μία ευγενική χειρονομία μας διέθεσε μερικά promocodes. Οι 7 πρώτοι που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την εφαρμογή στο email: appleteam.gr@gmail.com θα παράλάβουν από ένα άντίγραφο εντελώς δωρεάν.

Παρακαλούμε στον τίτλο να αναγράψετε iapp-102.

Phot.oLab – Photo editing studio – Papadakis Kostas

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροMacBook Air 12 inch |Φήμες για την κυκλοφορία του αρχές του 2015
Επόμενο άρθροiCloud Photo Library| Απελευθερώστε αποθηκευτικό χώρο στη συσκευής σας
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here