ΑΞΕΣΟΥΑΡ

PERSONAL TRAINER ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΣΕΠΗΣ

Το να είστε fit δε σημαίνει αναγκαστικά να ακολουθείτε συνέχεια κάποια εξαντλητική δίαιτα και να τρέχετε κάθε μέρα μέχρι να γίνετε μούσκεμα στον ιδρώτα. Τα έξυπνα άτομα ξέρουν πως μόνο με σύστημα πετυχαίνει κανείς την ιδανική φόρμα και ευτυχώς για σας, χάρη στην ύπαρξη του Fitbit Ultra μπορείτε να έχετε έναν personal trainer, έναν διαιτολόγο, έναν προσωπικό σύμβουλο και μια πηγή γεμάτη από κίνητρα μαζί σας πάντα, 24 ώρες τη μέρα και 7 μέρες την εβδομάδα! Και όλα αυτά σε ένα και μόνο λιλιπούτειο gadget που δεν ξεπερνά στο μέγεθος ένα πακέτο… τσίχλες!

Δημοσιευμένη Εικόνα Δημοσιευμένη Εικόνα

Μπορείτε να κουβαλάτε το πανάλαφρο Fitbit Ultra στην ζώνη, στην τσέπη ή στο σουτιέν και από οποιαδήποτε θέση η θαυματουργή αυτή συσκευή θα καταγράφει όλες σας τις ημερήσιες δραστηριότητες. Χάρη στο εξελιγμένο τρισδιάστατο επιταχυνσιόμετρο που περιέχει μπορεί και μετρά με ακρίβεια τα βήματα που κάνετε, τα σκαλιά που ανεβαίνετε, τις αποστάσεις που τρέχετε και τις θερμίδες που καίτε. Μπορείτε επίσης να το φοράτε και τα βράδια με το ειδικό λουράκι για τον καρπό και να σας κρατά αναλυτικά στατιστικά για τον ύπνο!

Εφόσον καταχωρήσετε στη μνήμη του Fitbit Ultra τα προσωπικά σας στοιχεία, εκείνο αποκτά το δικαίωμα να σας ενθαρρύνει να κάνετε ολοένα και περισσότερα. Έτσι, σε περίπτωση που ανιχνεύσει ακινησία για αρκετή ώρα, θα αρχίσουν να εμφανίζονται στη φωτεινή του οθονίτσα παρακινήσεις του τύπου ‘come on’, ‘start moving’, ‘vamos’ και άλλες διάφορες, προκειμένου να σας βάλει ξανά στη διαδικασία της κίνησης!

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

Υπέροχα όλα αυτά, αλλά έχει και συνέχεια! Η αληθινή μαγεία ξεκινά όταν ανεβάζετε όλα αυτά τα δεδομένα στη σελίδα www.fitbit.com. Εκεί, θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό και να παρακολουθείτε αναλυτικά τις δραστηριότητες που πραγματοποιήσατε τις τελευταίες μέρες, βδομάδες και μήνες! Υπολογίστε τον Δείκτη Μάζας Σώματος, θέστε τους στόχους σας και παραμείνετε πιστοί στη διατροφή σας. Αυτό γίνεται ακόμα πιο εύκολα, αν ενημερώνετε τον λογαριασμό σας αυτό με τα σνακς και τα γεύματα που καταναλώνετε κάθε μέρα, ώστε να συμβουλεύεστε αν χρειάζεστε περισσότερες ή λιγότερες θερμίδες προκειμένου να φτάσετε τους ημερήσιούς σας στόχους. Σας θέλουμε δυνατούς!

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

 

 

 

 

 

 

Οι εύχρηστοι online πίνακες σας παρέχουν άμεση πρόσβαση σε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή του Fitbit στο iPhone ή σε οποιοδήποτε apple gadget, ώστε να διαβάζετε τη λεπτομερή σας ενημέρωση ακόμα και εν κινήσει! Μπορείτε να συγχρονίσετε ακόμα τα στοιχεία αυτά και με άλλες παρόμοιες εφαρμογές ή προγράμματα, όπως τα RunKeeper, Lose It!, Endomondo και Microsoft Health Vault.

Με την παρουσία του Fitbit Ultra στη ζωή σας θα έχετε συνεχώς την αίσθηση ότι είστε περικυκλωμένοι από ειδικούς που φροντίζουν για την υγεία σας! Εμπιστευθείτε το, λοιπόν, για να φτάσετε στην ιδανική φυσική κατάσταση και να μείνετε εκεί!

πηγή:link

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll