ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Pencil |Ένα stylus ειδικά σχεδιασμένο για την εφαρμογή Paper για iPad

Ο Developer FiftyThree ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη δημοφιλή εφαρμογή σχεδίου Paper, σήμερα κυκλοφόρησε ένα νέο stylus το οποίος ονόμασε Pencil. Το συγκεκριμένο stylus, σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιείται σε συνδιασμό με την εφαρμογή. Το Pencil έρχεται σε δύο εκδόσεις: Η πρώτη η οποία είναι κατασκευασμένη από ξύλο καρυδιάς και η άλλη από brushed αλουμίνιο, και τα δύο συνδέονται με το iPad μέσω Bluetooth. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα stylus, το Pencil διαθέτει και μία λειτουργικότατη γόμα.

Μόλις το Pencil συνδεθεί στη συσκευή, στη εφαρμογή ενεργοποιείται η απόρριψη της παλάμης επιτρέποντας στο χρήστη να ακουμπά την παλάμη του στο iPad και τα χρώματα μπορούν να αναμιχθούν με τα δάχτυλά σας. Με τη σύνδεση του Pencil ξεκλειδώνονται επίσης εργαλεία τα οποία κανονικά τα έχετε στη διάθεσή σας κατόπιν in-app purchases.

«Great tools inspire great ideas. Pencil is the most natural and expressive tool for getting ideas on Paper. Advanced technology meets beautiful design to keep you in the flow, without needing to switch tools. With Erase, Blend, and adaptive Palm Rejection, Pencil puts creative possibility in your hands.»

Λόγω του ότι το Pencil έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με την εφαρμογή paper η λειτουργικότητά του με άλλες εφαρμογές είναι περιορισμένη. Η συσκευή επαναφορτίζει μέσω θύρας USB σε λιγότερο από 90 λεπτά και η διάρκειά του μπορεί να φτάσει έως 30 ημέρες. Το stylus Pencil είναι διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας FiftyTree  με κόστος 50$ για την έκδοση αλουμινίου και 60$ για την έκδοση ξύλου καρυδιάς. Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το App Stοre μέσω του συνδέσμου που σας παραθέτουμε!

Paper by FiftyThree – FiftyThree, Inc.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll