ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Oscar Mayer |Video-υπερπαραγωγή για ένα ξυπνητήρι με άρωμα ψημένου bacon!

Σκεφτήκατε ποτέ πως είναι δυνατόν να έχετε για ξυπνητήρι μυρωδίες της αρεσκείας σας; Ας πούμε τη μυρωδιά ενός φρεσκοτηγανισμένου bacon; Συνεχίστε να διαβάζετε θα δείτε πως άξιζε τον κόπο. Πως θα σας φαινόταν λοιπόν κάτι τέτοιο; Ο Oscar Mayer το έκανε πραγματικότητα. Κυκλοφόρησε το «Wake Up and Smell The Bacon» αξεσουάρ για το iPhone και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδέσετε στη συσκευή σας και να κατεβάσετε την ειδική εφαρμογή.

Τότε με το που θα χτυπάει το ξυπνητήρι σας θα ενεργοποιείται η μυρωδιά του μπέικον. Δυστυχώς δεν μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη συσκευή. Στην πραγματικότητα ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε μία, είναι να την κερδίσετε πηγαίνοντας στο WakeUpAndSmellTheBacon.com. Εκεί θα βρείτε όλες τις οδηγίες και το παραπάνω video για το πως με λίγη τύχη, μία τέτοια συσκευή να γίνει δική σας.

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως η όλη ιδέα είχε ενδιαφέρον όχι τόσο για την οσμή bacon που και σε ποιον δεν αρέσει, αλλά για τέτοιου είδους συσκευές που να αναπαράγουν άλλες μυρωδιές ώστε να ξυπνάς ευχάριστα. Τι θα λέγατε παραδείγματος χάρην να ξυπνούσατε μυρίζοντας το ιώδιο της θαλάσσιας αύρας, ή φρεσκοανθισμένα λουλούδια, ή βρεγμένο χώμα.. Μήπως κάπως έτσι ανοίγει ένα νέος reality κόσμος; Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll