Η εταιρεία Apple, κυκλοφόρησε επίσημα την αναμενόμενη έκδοση OS X Yosemite 10.10.3, η οποία φέρει την πολύ-αναμενόμενη εφαρμογή, Φωτογραφίες, καθώς και μία σειρά από βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων. Η εφαρμογή Φωτογραφίες έρχεται να αντικαταστήσει τις εφαρμογές iPhone και Aperture, να οργανώσει τις φωτογραφίες και τα video, παρέχοντας μερικές βασικές λειτουργίες επεξεργασίας.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις φωτογραφίες τους, ως Στιγμές, Συλλογές και Χρόνια, καθώς και σε Photos, Shared, Albums και Projects  tabs. Το περιεχόμενο είναι δυνατό να αποσταλεί στην υπηρεσία iCloud Photo Library, σε πλήρη ανάλυση.

Mε τη λειτουργία Photobooks, μπορεί να χρησιμοποιήσετε bookmarking tools, κάνοντας χρήση νέων θεμάτων. Περιλαμβάνονται επίσης νέες μορφές άλμπουμ φωτογραφιών και οι χρήστες μπορούν αν αγοράσουν εκτυπωμένες μορφές πανοραμικών ή τετραγωνισμένων μορφών.

Η υπηρεσία iCloud Photo Library, πλέον έχει πάρει την τελική της μορφή, κάνοντας δυνατή την περιήγηση στις προσωπικές σας συλλογές από οποιαδήποτε συσκευή, υποστηρίζει λογισμικό OS X Yosemite ή λειτουργικό iOS 8, όπως και από το iCloud.com. H υπηρεσία σχεδιάστηκε προκειμένου να κάνει εύκολη την λειτουργία διαμοιρασμού και video και να επιτρέψει σε χρήστες που επιθυμείτε να σχολιάσουν ή να διαμοιράσουν τις δικές του φωτογραφίες σε κοινόχρηστο άλμπουμ.

Για τους προγραμματιστές η νέα αναβάθμιση, εμπεριέχει εφαρμογές προγραμματισμού, για υποστήριξη Force Touch, στα νέα 13-ιντσών MacBook Pro και για το επερχόμενο 12-ιντσών MacBook.

Στις βελτιώσεις συμπεριλαμβάνονται περίπου 300 νέα emoji, μεταξύ των οποίων διαφορετικών skins, καθώς και την προσθήκη στην λειτουργία Spotlight, για συστάσεις στο Look Up panel. βελτιώσεις έχουν επέλθει και στις επιδόσεις Wi-Fi,   Bluetooth καθώς και στην αξιοπιστία της κοινής χρήσης οθόνης. Ο περιηγητής Safari φαίνεται να είναι πιο σταθερός και ασφαλής χωρίς την αποθήκευση favicon URL που εμφανιζόταν στην ιδιωτική περιήγηση.  Μπορείτε να αναζητήσετε και να κατεβάσετε τη νέα αναβάθμιση, από τη ενότητα αναβαθμίσεις της εφαρμογής, Mac App Store.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiSquare |Νέες μειωμένες τιμές σε όλα τις εκδόσεις iPhone (Πρωταπριλιά)
Επόμενο άρθροiOS 8.3 |Απρόσμενη διάθεση της νέας αναβάθμισης για το λειτουργικό iOS
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here