ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Η Apple θα μοιραστεί τα έξοδα για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας στην Foxconn

Σύμφωνα με το Reuters, η Apple και η Foxconn θα μοιραστούν τα έξοδα για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας στα εργοστάσια που παράγονται τα iPhone και τα iPad. Ο επικεφαλής της...

O Gordon Ramsey και τα εστιατόρια με υποστήριξη iPad!


APPLETEAM Authors
O Gordon Ramsey και τα εστιατόρια με...
Δημοσιεύτηκε από APPLETEAM Authors

Δημοσιευμένη Εικόνα

Κατά τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε δει το iPad να έχει ενταχθει σε ένα αριθμό διαφορετικών χώρων εργασίας. Ενώ οι περισσότερες iPad ιστορίες των επιχειρήσεων εστιάζουν στο γεγονός της ελευθερία που το iPad προσφέρει, η ιστορία του iPad και iPod touch σε ένα Μπρούκλιν εστιατόριο δείχνει ότι εκτός από την ελευθερία και την ευελιξία, μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά μετρητά.

Η Taphouse στο Μπρούκλιν έχει σώσει χιλιάδες δολάρια με τη μετάβαση σε ένα iPad και iPod touch συστήματος πώλησης. Αντί για την ύπαρξη ένος από τα σημαντικότερα συστήματα POS, το οποίο είναι πάρα πολύ ακριβό, οι ιδιοκτήτες Hugo Salazar και SteveEscobar αποφάσισαν να εντάξουν ένα σύστημα iOS στο εστιατόριο τους.

Το κόστος του συστήματος είναι περίπου $7.000 – σημαντικά λιγότερο από τον μέσο όρο των $ 20.000 των παραδοσιακών συστημάτων.

H POSLavu, η εταιρεία πίσω απο την iOS επιχειρηματική λύση τα πάει πάρα πολύ καλά και έχει εγκαταστήσει πάρα πολλά τέτοια συστήματα!

Δείτε το παρακάτω video όπου ο φημισμένος μάγειρας Gordon Ramsey στους εφιάλτες της κούζινας της Fox παρουσιάζει την λύση αυτή!

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

IPAD

Tim Cook: To iPad δεν έχει ανταγωνιστή !

Οι καταναλωτές δεν θέλουν να αγοράσουν ένα tablet, θέλουν iPad… Κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών στοιχείων της Apple για το 3ο τρίμηνο του 2012, ο Tim Cook...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
IPAD

Mockup εικόνες απο το επερχόμενο "iPad mini"

Εν όψει της εκδήλωσης της Apple προφανώς τον Οκτώβριο έχουν ξεκινήσει και έρχονται στο φως της δημοσιότητας διάφορες πληροφορίες σχετικά με το “iPad mini,” αυτήν την φορά έχουμε...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: