Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσετε μετά την αναβάθμιση στο λειτουργικό iOS 8, είναι η απουσία της βιβλιοθήκης φωτογραφιών και  της Ροής φωτογραφιών (PhotoStream).  Η απουσία αυτή προκάλεσε σύγχιση σε πολλούς χρήστες, καθώς και ανησυχία για το που βρίσκονται τώρα οι φωτογραφίες που υπήρχαν στο βιβλιοθήκη και δικαιολογημένα. Λοιπόν οι φωτογραφίες σας δεν έχουν χαθεί και δεν λείπει τίποτε από τη συσκευή σας. Βρίσκονται απλά σε διαφορετική θέση.

Κατά την έναρξη της εφαρμογής Φωτογραφίες την πρώτη φορά μετά την αναβάθμιση σε iOS 8, θα παρατηρήσετε πως στη θέση της βιβλιοθήκης φωτογραφιών και του PhotoStream, υπάρχει μία ενότητα ενότητα «Πρόσφατες προσθήκες» κι ακολουθούν οι ενότητες Άλμπουμς τα οποία έχετε δημιουργήσει σε iPhone ή iPad και κάποιες προεπιλεγμενες ενότητες όπως, Wallpapers, Video, και μερικές ακόμη.

Η προεγκατεστημένες επιλογές όπως τα Άλμπουμ, δεν δύναται να διαγραφούν. Φωτογραφίες οι οποίες έχουν προστεθεί πρόσφατα διατηρούνται στην ενότητα φωτογραφίες για περίπου 30 ημέρες. Πέρυσι το iOS 7 εισήγαγε νέους τρόπους οργάνωσης των φωτογραφιών σε Έτη, Συλλογές και Στιγμές. Μέχρι σήμερα εάν δεν επιθυμούσατε να χρησιμοποιήσετε την ταξινόμηση αυτή μπορούσατε να ανατρέχετε για φωτογραφίες στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών.

Με την έλευση του iOS 8 εάν θελήσετε να ανατρέξετε σε παλαιοτερες φωτογραφίες που δεν συμπεριλαμβάνονται στην ενότητα πρόσφατες θα πρέπει να χρησιμοποήσετε την ενότητα Φωτογραφίες ή να δημιουργήσετε ένα νέο Άλμπουμ στην ενότητα Άλμπουμ, ώστε να προσθέσετε και να ταξινομήσετε τις φωτογραφίες ταξινομώντας τες όπως εσείς επιθυμείτε.

Κλείνοντας, την αναφορά, θα πρέπει να αναφέρουμε τα εξής: Η βιβλιοθήκη φωτογραφιών πλέον αντικαταστάθηκε με την  εφαρμογή Φωτογραφίες. Στη θέση της προστέθηκε άλλη ενότητα που περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες που έχουν ληφθεί από όλες τις iOS συσκευές σας αντικαθιστώντας το ατομικό για κάθε συσκευή PhotoStream.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSwiftKey |Εκτόπισε την εφαρμογή Facebook Messenger από την πρώτη θέση στο App Store US
Επόμενο άρθροΑPPLETEAM cast |Στον απόηχο της παρουσίασης της 8ης γενιάς iPhones
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here