Πολλοί από εμάς θα θέλαμε να έχουμε τη γρήγορη επιλογή απάντησης σε εισερχόμενα μηνύματα εδώ και χρόνια. Τελικά εισακούστηκε η φωνή μας και με το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 8 αποκτήσαμε διαδραστικές κοινοποιήσεις. Εάν λάβετε εισερχόμενο μήνυμα ενώ χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας, έχετε πλέον την επιλογή να απαντήσετε άμεσα χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή Μηνύματα, ας δούμε πως γίνεται:

Διαδραστική απάντηση σε εισερχόμενο μήνυμα με τη συσκευή σε χρήση

  • Όταν λάβετε την ειδοποίηση για νέο εισερχόμενο μήνυμα στο iPhone ή στο iPad σύρετε το banner της ειδοποίησης προς τα κάτω.
  • Πληκτρολογήστε το  μήνυμά σας και επιλέξτε αποστολή, συνεχίζοντας την εργασίας σας απρόσκοπτα.

Napkin 3 09-18-14, 11.43.35 AM

Διαδραστική απάντηση σε εισερχόμενο μήνυμα από την οθόνη κλειδώματος

Τη γρήγορη απάντηση μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε κάνοντας slide προς τα δεξιά και να μεταφερθείτε στην εφαρμογή Μηνύματα ξεκλειδώνοντας τη συσκευή σας. Στο iOS 8 έχετε την εναλλακτική να ακολουθήσετε μία διαφορετική διαδικασία. Ας τη δούμε:

  • Μόλις λάβετε ένα εισερχόμενο μήνυμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία γρήγορης απάντησης σύροντας το δάχτυλό σας προς τα δεξιά της οθόνης για να αποκαλύψετε τις επιλογές.
  • Επιλέξτε το μπλέ εικονίδιο με την λέξη Απάντηση.
  • Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας κι επιλέξτε Αποστολή. 

Napkin 3 09-18-14, 11.54.37 AM

Αυτό ήταν. Εναλλακτικά πατώντας το x δίπλα στη λέξη Απάντηση στην οθόνη κλειδώματος θα επισημάνει το μήνυμα σας ως αναγνωσμένο. Αυτό σημαίνει πως στην εφαρμογή Μηνύματα δεν θα υπάρχει budge που να αναφέρει τον αριθμό των αδιάβαστων μηνυμάτων στο εικονίδιο της εφαρμογής και ο αποστολέας θα λάβει αποδεικτικό ανάγνωσης εάν το έχετε επιλέξει από τις Ρυθμίσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiOS 8 Touch ID |Εφαρμογές που έχουν εντάξει την πιστοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων
Επόμενο άρθροiPhone 6 Plus |Η αποσυναρμολόγηση από την ομάδα iFixit και τα ευρύματα της
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here