Νέες φωτογραφίες από διάφορα εξαρτήματα, όπως λέγεται από το iPhone 6, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Nowhereelse.fr, δίνοντάς μας μία νέα άποψη των εσωτερικών κι εξωτερικών εξαρτημάτων της συσκευής. Η πρώτη σειρά φωτογραφίων απεικονίζουν τις SIM tray υποδοχές και τα πλήκτρα Home buttons, στα τρία διαφορετικά χρώματα, τα οποία μας αποκαλύπτουν  τις αποχρώσεις του επερχόμενου iPhone, το οποίο θα διατηρήσει τις επιλογές σε γκρι, χρυσό, και ασημί από το iPhone 5s.

Tα SIM tray’s φαίνονται να είναι ελαφρώς κυρτά και είναι πιθανό να είναι σχεδιασμένα, για να συμπληρώσουν την εικόνα του λεπτού κι ελαφρώς στρογγυλεμένου πλαισίου της συσκευής.

Μία άλλη κατηγορία φωτογραφιών παρουσιάζει το ενσωματωμένο λογότυπο της Apple, το οποίο έχει εμφανιστεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν. Η διαφορά σε αυτές όμως είναι πως ο συντάκτης της ιστοσελίδας Nowhereelse.gr προκάλεσε γρατζουνιές με ένα μαχαίρι κι αυτό έρχεται σε αντίθεση με φήμες που ήθελαν το logo να είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στις γρατζουνιές μέταλλο. Η τελευταία φορά που η Apple είχε χρησιμοποιήσει ενσωματωμένο λογότυπο ήταν στο πρώτο iPhone που κυκλοφόρησε το 2007.

Η τελευταία κατηγορία φωτογραφιών, μας παρουσιάζει το εσωτερικό ηχείο και το μοτέρ δόνησης του iPhone 6. Δύο εξαρτήματα διαφορετικά των προκατόχων τους που απάρτιζαν το iPhone 5s, το εσωτερικό ηχείο φαίνεται να είναι μεγαλύτερο ενώ το μοτέρ δόνησης διαθέτει έναν ορθογώνιο σχεδιασμό.

Σύμφωνα με το Re/Code η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το πολυαναμενόμενο iPhone 6 την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου. Είναι πολύ πιθανό η μικρότερη έκδοση να διατεθεί περίπου μία εβδομάδα αργότερα της παρουσίασης ενώ η έκδοση των 5,5 ιντσών αναμένεται να κυκλοφορήσει  ενευθέτω χρόνο λόγω καθυστερήσεων στην παραγωγή. Τελευταίες φήμες θέλουν την Apple να ανακοινώνει μαζί και τη wearable συσκευή της. Αναμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροMi STORE |Αλλαγή καλωδιοταινίας Upper Component (power flex – flash) σε iPhone 5S
Επόμενο άρθροAPPLETEAM |Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων για νέες αναρτήσεις!
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here