ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Nodus Access | Μια θήκη που κολλάει με το iPhone και το iPad σας!

Η θήκη Access απο τη Nodus έχει ένα πολύ λεπτό micro suction που καμία άλλη θήκη για smartphone μέχρι στιγμής δεν διαθέτει. Είναι, οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα η πιο ευέλικτη, χωρίς να αλλοιώνει την εμφάνιση της συσκευής σας, ιδιαίτερα πρακτική για iPhone και iPad. Είναι κατασκευσμένη από γνήσιο ποιοτικό δέρμα και διαθέτει micro-suction τεχνολογία η οποία δεν αφήνει ίχνος πάνω στη συσκευή σας και τη διατηρεί στην ίδια κατάσταση, ακειβώς όπως την αγοράσατε.

c2c3610ae5056f69bc981756d0553359_large

Η τεχνολογία αυτή δημιουργεί μια δυνατή σύνδεση αλλά και επαναλαμβανόμενη, με την συσκευή σας διατηρώντας τη σε άριστη κατάσταση. η ίδια η θήκη είναι εξαιρετικά λεπτή και ελαφριά για εύκολη μεταφορά και αξιόπιστη αποθήκευση. Εννοείται πως τοποθετώντας τη συσκευή σας μέσα στη θήκη, δεν θα θέλετε να την απομακρύνετε από αυτή καθώς έχεις μια πολυτελή αίσθηση στη αφή της. Βελτιώστε και κάνετε κομψή τη συσκευή σας με τη χρήση της Nodus Access. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την σελίδα της στο Kickstarter. Τα λόγια είναι περιτά, μπορείτε να παρακολουθήσετε το video που σας επισυνάπτουμε και να μας μεταφέρετε την άποψή σας στα σχόλια!

9e41a4163a4d9256964b5582e8361323_large

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll