ΑΞΕΣΟΥΑΡ

No AirPrint printer? Η Lantronix παρουσιάζει έναν Plug-and-Print xPrintServer, και δείχνει υπέροχος

Μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις στην ζωή μου ήταν η έλλειψη συμβατότητας με έναν AirPrint εκτυπωτή. Για να εκτυπώσεις οτιδήποτε ασύρματα απο το iPad χρειαζόμουν μια επιπλέον εφαρμογή εγκατεστημένη στην συσκευή μου και να είμαι κάτοχος Mac. Πέραν αυτού έπρεπε να έχω και τον υπολογιστή μου ανοιχτό για να δουλέψει. Δεν άξιζε τόση προσπάθεια. Ευτυχώς μια εταιρεία απάντησε στις προσευχές μου.

Η Lantronix.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ο κατασκευαστής ανακοίνωσε μόλις τον xPrintServer. Πρόκειται για έναν ασύρματο εκτυπωτή τύπου Plug-and-Print που συνδέετε με τον εκτυπωτή σας. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε εφαρμογές ή άλλο επιπλέον λογισμικό καθώς επίσης ούτε και να εγκαταστήσετε κανέναν οδηγό πουθενά. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το συνδέσετε και το iPhone ή iPad θα το βρεί. Επιλέξτε μέσα από τις επιλογές που σας δίνει το AirPrint στην συσκευή σας και η εκτύπωση σας έτσι απλά θα εμφανιστεί. Απίθανο έτσι?

Πόσο κοστίζει? $99.95. Μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσω του Lantronix online store ή μέσω κάποιου διανομέα. Θα είναι σίγουρα μια συσκευή που θα σας λύσει τα χέρια, με τόσες iOS συσκευές και μόνο έναν υπολογιστή.

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll